Snelevacature Amsterdam

Grape seed extract kan het verlagen van hoge bloeddruk

In het geval van een hoog-normale bloeddruk druivenpitten-extract tot een vermindering en dus een aanzienlijke vermindering van ziekterisico ‘ s. Dit werd bevestigd door een Amerikaanse studie.

Recente studies bevestigen dat een hoog-normale bloeddruk al in een sterk verhoogd risico voor hart-en vaatziekten, beroerte en andere ziekten. Waarden tussen de 130 en 139 mmHg systolisch en 85 tot en met 89 mmHg diastolische alarm, en de personages zijn, vooral als ze zich voordoen op een jongere leeftijd.

Met toenemende leeftijd, het bloed, toename van de regeldruk waarden. Dus, het kan worden gemaakt van een hoog-normale bloeddruk gevaarlijk hypertensie.

Fytochemicaliën, in het bijzonder de OPC kan reguleren van de bloeddruk

Meer en meer wordt erkend en bevestigd, dat de secundaire plantaardige stoffen kunnen helpen om de bloeddruk te reguleren op een heel natuurlijke manier. Daar heb je, helaas, niet met een druk op een knop-en-gevolg, hun talenten zijn nog steeds veel scepsis.

In feite, zijn de effecten niet te zien pas na een bepaalde periode van regelmatig gebruik, en moet dan ook worden voortgezet, om het voordeel van het handhaven. Zeer significante effecten gevonden in de relevante studies, vaak in zogenaamde OPC ‘ s (oligomere Proanthocyanidinen). Deze polyfenolen zijn te vinden in druivenpitten in zeer hoge concentraties. De betrouwbaarheid van hun invloed op het menselijk organisme kan worden gezien dat ook in kleinere studies, een belangrijke, reproduceerbare resultaten.

12-weken studie met zes weken van het nemen van druivenpitten-extract

opc polyphenoleDit is ook het geval bij deze studie. Het werd uitgevoerd door wetenschappers van het Instituut voor voedselveiligheid en gezondheid, Chicago en de Universiteit van Californië, zowel in de Verenigde Staten. De gerandomiseerde, mono-centric, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie Parallel Design vond plaats in een periode van 12 weken, met de eerste 36 deelnemers. Alle mensen waren in de middeleeuwen en had een hoog-normale bloeddruk. Ze waren gelijkmatig verdeeld in twee groepen.

De eerste twee weken werden gebruikt als een preprocessing fase. Hier, de proefpersonen kregen twee keer per dag een Placebo in een licht sap drinken ontbonden toegediend. Na een termijn van zes weken, waarin de deelnemers van een groep hebben geleid tot de levering van de placebo. In de andere groep, maar de administratie werden druiven 150 milligram van nucleaire extract in de drank. Dit komt overeen met een dagelijkse dosis van 300 mg. Dan, een Follow-Up Fase van vier weken zonder supplement of Placebo nam plaats.

In het einde, op slechts 29 deelnemers bleef, maar verliet die hadden deelgenomen aan alle maatregelen die zijn voorzien in een volledige en geregistreerd. Van deze werden er 17 in de Placebo-en 12 in de grape seed extract groep.

Systolische bloeddruk verminderd te worden met grape seed extract tot 5,6 procent

Aan het begin van het onderzoek, na het einde van de zes weken durende intake en na de Follow-Up, de bloeddruk wordt bepaald en de waarden van de deelnemers en bloedmonsters werden genomen. De Amerikaanse onderzoekers vonden de mensen die hadden genomen van de grape seed extract, een aanzienlijke vermindering van de systolische bloeddruk waarde. In vergelijking met het begin van de studie, het was na de laatste inname, een daling van 5,6 procent.

Ook de diastolische bloeddruk kan worden verlaagd door de traubenk rextrakt. Hier, het lage niveau van de deelnemers, maar nummer, geen statistische significantie aanwezig was. U zou daarom nog steeds behoefte aan rekruut meer deelnemers, dit is duidelijk aan te tonen. Na vier weken zonder verdere nemen grape seed extract opnieuw het output-waarden werden bereikt.

Bron: Park, E., Effecten van druivenpitten-extract drank op de bloeddruk en stofwisseling indices bij personen met een pre-hypertensie: een gerandomiseerde, dubbel-blind, twee-arm -, parallel -, placebo-gecontroleerde studie, Br J Nutr. 2016 Jan;115(2), Pp. 226 – 38.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top