Snelevacature Amsterdam

Grape seed extract: verhoogt het cholesterol en bloed circulatie

Grape seed extract vermindert oxidatieve Stress, verbetert de bloedsomloop en heeft het een positief effect op het cholesterolgehalte. Dit is het resultaat van een klinische studie uit Engeland.

Enige tijd grape seed extract wordt beschouwd als een onderwerp van de wetenschap. Reden hiervoor is de hoge concentratie van oligomere Procyanidins (OPC). De Flavanols en polyfenolen verwante stoffen worden beschouwd als krachtige anti-oxidanten, anti-inflammatoire en antikrazinogen. Daarnaast heb je waarschijnlijk een ondersteunend effect van de vitamines A, C en E.

Een nieuwe studie in de privé-Londen-op basis van onderzoek en klinische faciliteit KGK Synergize Inc. uitgevoerd werd behandeld met een zogenaamde hele druivenextracten.1

In de druivenextracten schil en het vlees van de rode druiven, in aanvulling op de kernen worden verwerkt. Dus een meer complexe samenstelling van het preparaat met daarnaast een aandeel van 60 tot 70 procent van de OPC, een gestandaardiseerde hoeveelheid Polyfenolen Resveratrol.

De studie bij patiënten met diabetes

Zes-weken studie met de meting van de oxidatieve Status

Voor de uitvoering van hun gerandomiseerde, Placebo-controlled, double-Blind pilot studie, 24 deelnemers waren beschikbaar voor de onderzoekers. Alle proefpersonen hadden een licht opgeblazen bloed, evenals van een overmaat aan gewicht en//of waren in een voorstadium van type 2 Diabetes.

Voor en na de zes weken durende studie werd gemeten op basis van biomarkers in het bloed en de urine van uw oxidatieve verhelpen. In de Fase tussen de deelnemers nam de druivenpitten-extract in een dagelijkse dosis van 350 mg of een Placebo.

Stress enzymen verminderd

resveratrol opc rotwein und CholesterinEerste, is het de onderzoekers opgevallen dat de deelnemers in de druivenextracten groep hadden significant lagere niveaus van enzymen uit de groep van super oxide Dismutase (SOD).

Een belangrijk resultaat, aangezien SOD enzymen, leiden tot oxidatieve Stress, en eiwit, evenals mutagene eigenschappen. In het geval van verhoogde oxidatieve Stress is meer nodig totaal cholesterol, waarin de verhouding van HDL-cholesterol (het”goede cholesterol”) is verlaagd ten gunste van de gevaarlijke LDL-cholesterol. Verminderde SOD-waarden moeten daarom ook invloed hebben op het cholesterolgehalte.

HDL-cholesterol-ratio verbetert

In feite, de wetenschappers onder de deelnemers die de druivenextracten opbrengsten, in relatie tot de HDL-C niveau, een lagere totale cholesterolgehalte hebben kunnen vaststellen. Over het algemeen, het HDL-niveau significant hoger was dan die in de Placebogroep.

Dit is ook afneemt, is een belangrijk resultaat, omdat, ongeacht de LDL-niveau – met elke milligram van HDL-per deciliter van het Serum in het risico van coronaire hartziekten door twee tot vier procent. HDL is dus het deel van de cholesterol die vaak wordt aangeduid als “goede cholesterol”.

Verder markers van oxidatieve Stress worden verminderd

Daarnaast is een extra positieve ontwikkeling werd opgemerkt door de Londense onderzoekers. Het is 8-Isoprostaglandin, een andere Marker voor oxidatieve Stress. Terwijl in het geval van de deelnemers, die werd gemeten in de Placebo, een 50 procent, een stijging van 8-Isoprostaglandin-waarden gedaald naar vijf procent in de druivenextracten groep.

Antioxidanten hebben een grote invloed op het cholesterolgehalte

De deelnemers aan de studie waren niet gebonden aan een speciaal dieet of andere gedrags-eisen. Dit leidt tot een andere, voor hun ogen, dat het wenselijk cholesterolgehalte minder cholesterol-gehalte van het voedsel genomen zijn afhankelijk van het bedrag van de inname van antioxidanten.

Het is daarom voor een gezond cholesterol niveau is het belangrijk om het lichaam rijk aan anti-oxidanten, zoals druiven-extract, of zelfs vers fruit en groenten. Dit heeft een groter effect dan de afstand van het ei, cholesterol rijke schaal-en schelpdieren of de Boter op het brood.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top