Snelevacature Amsterdam

Graven ziekte:”schildklier bijna vermoord me!”

Dank der Traditionellen Chinesischen Medizin konnte Angelika Müller die Schilddrüsenkrankheit Morbus Basedow in den Griff bekommen
Dankzij de Traditionele Chinese geneeskunde Angelika Müller in staat was om de ziekte van de schildklier ziekte van graves in de greep van Een defect van het kleine orgel heeft een kostprijs van Angelika Müller (36), dat is bijna het leven: ze leed van de schildklier ziekte de ziekte van graves.

Op de leeftijd van 14 jaar viel Angelika Müller plukjes van het haar is een nachtmerrie! Hart steken, constante pijn in de onderbuik en ernstige nervositeit gevraagd haar moeder om haar naar de huisarts. “Maar niet de oorzaak gevonden en zei dat het van de Stress. Maar ik had geen Stress,” herinnert aan de children ‘ s book consultant. Twee jaar later, als haar ogen pijnlijk voort, een nieuwe bloedtest: Angelika last van de auto-immuunziekte ziekte van graves, ernstige Hyperfunction van de schildklier.

Levensbedreigende crisis eindigt net

“Ik was alleen in staat zijn om rond te lopen met een zonnebril, constant zweten, en extreme geheugenverlies,” zegt de jonge vrouw van Crailsheim in het zwarte woud. Op 17-jarige leeftijd moest ze stoppen met school omdat ze me kon herinneren bijna niets van. De medicijnen die voorgeschreven had geen effect. Voortdurend moest naar de dokter, haar bloed werd verwijderd, maar de Schildklier bleef zeer slecht. Door de gestage hart, de jonge vrouw was het gras zo kort van adem dat ze kon de trap naar de Jappen, zonder de lucht. Een Bewerking is van de vraag, aangezien de schildklier is te actief. U kunt slechts gedeeltelijk operatief verwijderd worden, wanneer de drugs geraakt. “Trouwens, ik was bang dat mijn stembanden beschadigd zijn,” zegt Angelika.

De hoop van een kind werd verwoest

Als een schok van een zwangerschap zou worden, echter, gewogen voor Angelika, is erg moeilijk. Want: “ik was er kapot van, als kinderen, lieve man, ik wilde zo graag net als van uw eigen kinderen!”. In November 1998 is ze ingestort en werd met spoed met de ambulance naar het ziekenhuis. “Ik had wat wordt genoemd een thyrotoxic crisis met hartritme stoornissen. Dat is levensgevaarlijk”, zegt Angelika vandaag. Haar man Bernd was erg bezorgd.

Geen enkele manier van de ziekte

In de zomer van 2001, was het duidelijk dat Angelika had een intolerantie voor de drug. Na elk neemt u moeite met buikpijn en Misselijkheid. Uw dokter u om het te proberen met de Traditionele Chinese geneeskunde (TCM). “Ik wilde alles uit te proberen – zelfs als ik geloven in iets”. Allereerst, uw arts u behandeld volgens de regels van de Traditionele Chinese geneeskunde, maar al snel werd ontdekt dat Angelica beter af zou zijn in een speciale kliniek.

Hyperthyreoïdie

Het aantal mensen die last hebben van een hyperthyreoïdie, is zeer hoog in Duitsland. De oorzaak van de ziekte van graves bedoelde ziekte, is onduidelijk. De auto-immuunziekte die leidt tot het feit dat antistoffen worden gevormd tegen de schildklier weefsel. U verwarmt de productie van schildklierhormonen. Medicatie kan geremd Hyperactiviteit door Carbimazol of door middel van Radio-jodium therapie worden voorkomen. De drugs te verslaan, is verwijderd door een operatie het grootste deel van het klierweefsel. De schildklier regelt de hele hormonenhuishouding, onder andere, de productie van de geslachtshormonen. Dit is gevestigd in het geval van een Hyperfunction in de onbalans of uit de macht. Een zwangerschap is onwaarschijnlijk. Het gaat om een overbelasting van het lichaam met de schildklier hormonen, is er een risico thyrotoxic crisis: gevaarlijke hartritmestoornissen, hoge koorts, extreme hypertensie. Een derde tot de helft van de patiënten overlijdt aan de gevolgen van deze crisis.

Het hart steken werden weggeblazen

In September 2001, de Angelika drie weken in de Klinik am Steigerwald in Gerolzhofen gepleegd. “Ik was verbaasd dat De Artsen vroeg me hoe de zwangerschap van mijn moeder was, hoe mijn geboorte levering en wat kinderen die ik had ziektes,” zegt ze. “Pas na afloop van deze geschiedenis, we maken een individuele behandeling concept”, legt Dr. Christian Schmincke, een auteur en medisch Directeur van de kliniek. Angelika ontving de Chinese geneeskunde. Op een milligram van zorgvuldig samengesteld delen van de plant, ze gaar zijn alleen onder begeleiding van, en later zelfs als een Sud, en dronk de zogenaamde afkooksel, in kleine SLOKJES, elke dag. “Met deze precies gemaakt remedies, we halen de ziekte vanuit de diepte naar de oppervlakte”, vertelt Dr. Christian Schmincke. Daarnaast Angelika Müller kreeg ook een Shiatsu Massage. “Deze Push en Schud het heeft me goed gedaan. Ik kon plotseling slaap zo veel, als nooit tevoren,” voelde Angelika al de veranderingen in je lichaam. De rust en stilte, weg van de hectiek van het dagelijkse leven en de uitgebreide wandelingen vond ze een extra zegen. Drie weken later, het succes was duidelijk: “Mijn opwinding en nervositeit, het hart te steken – alles werd weggeblazen”, zegt ze.

Twee Keer werd ze zwanger

Aan het einde van 2002 Angelika, was het niet nodig om Afkooksels meer, ze is bereid tot dan thuis. “Ik voelde me als een nieuwe persoon. Vrienden sprak tot mij en zei: ik was zo kalm,” zegt ze. In het geval van een medisch onderzoek, uw dokter: “u bent een medisch fenomeen!!! Heb je een traag werkende schildklier”. Als Angelika geleerd in januari 2005 van hun zwangerschap, er was geen grotere vreugde. “Onze zoon is echt een wens van een kind. Het is net als met Kerst en je verjaardag!”, Angelika straalt. Maar het geluk is zelfs. In oktober 2007, Angelica zwanger was van haar tweede kindje.

 

Geef een reactie

Scroll To Top