Snelevacature Amsterdam

Green lipped mussel extract kan helpen bij artrose

Perna canaliculus, de groene sjaal of groen-lipped mossel is niet alleen een wereldberoemd en veel gewilde delicatesse, maar heeft ook een erkende farmaceutische effect. Ongeveer 6.000 ton op grote schaal gekweekte schelpdieren te stromen met een passend gebruik; dit komt overeen met ongeveer tien procent van de jaarlijkse opbrengst van nieuw-Zeeland mosselkwekerij.

Groen-lipped mosselen van tabletten of capsules

Van de groenlipmossel-concentraat, verkregen is op de tablets (bv., een geperste massa) en in capsules (poeder in een capsule-omhulsel dat is verwerkt is ofwel gemaakt van gelatine of cellulose), de meest effectieve deel Glucosaminglykanhyaluronsäure. In lange ketens van deze verbinding van aminozuren suikers heeft de mogelijkheid om de synoviale vloeistof (gewrichtsvloeistof) om te bouwen; het is daarom bij voorkeur gebruikt bij de behandeling van gewrichten.

Daarnaast green lipped mussel extract capsules is ook verkrijgbaar als een poeder. Om hygiënische redenen, we zouden ontmoedigen van dit Formulier, tenzij het poeder is Verpakt in individuele Zakjes (sachets).

De structuur van het gewrichtskraakbeen

Arthrose und gesunde GelenkeSinds kraakbeen niet doorbloed, het gewrichtsvocht het Centrum voor de gezondheid van het kraakbeen: biedt de bouwstenen die worden gemasseerd tijdens de gezamenlijke beweging in het kraakbeen. Meer kraakbeen massa kan worden opgebouwd als de beweging wordt gewreven, is de bouw van een hoog gehalte van het kraakbeen, een zwavelhoudende aminozuren, Glucosamine, selenium en mangaan nodig.

Hier, de voorbereidingen van de groenlipmossel concentreren op het tegengaan van de Abbbauerscheinungen of ziekte-gerelateerde veranderingen, de verslechtering van het Kraakbeen te terugkerende pijn en leiden tot artrose. Zijn bijzonder gevoelig voor de hoge stress hoge gewicht van de last wordt beschouwd als de gewrichten van de heupen en knieën, maar ook de gewrichten van de voeten en de handen en vingers.

Naast ouderen, sporters profiteren van het nemen van deze natuurlijke afgeleide Glucosaminglykanhyaluronsäure. Terwijl in het geval van een geriatrische processen van de bouw van de nodige “joint smeermiddel”, en te verminderen sommige van de andere uitzonderlijk sterke druk om vroeg of lokaal beperkt tot slijtage. In het geval van twee groepen van groenlipmossel-supplementen te vinden zowel preventieve als therapeutische toepassing.

Studies over de groenlipmossel-extract en artritis

Anti-inflammatoire, geen lasten

Al in het jaar 2000, GM Halpern van de Universiteit van Californië beschreef het verbazingwekkende effect van groen-lipped mosselen in een navenant uitgelijnd Studie1: in experimenten op ratten, hij toonde aan dat de lipide-rijke extracten van de schelpdieren niet alleen een uitstekende anti-inflammatoire middelen, maar ook voor een veel lagere belasting van het maag-darmkanaal dan andere vis of plantaardige oliën.

In zijn visie, deze positieve aspecten zijn gebaseerd op de natuurlijke anti-oxidanten en Omega-3 vetzuren van de green lipped mussel die is uitstekend voor de behandeling van ziekten zoals artrose of reumatoïde Artritis. Daarnaast was hij groenlipmossel-extract als een geschikt middel voor gebruik tegen astmatische klachten.

De olie van de groenlipmossel: een anti-inflammatoire werking op Astma

gruenlippmuschelnHet bijzondere effect op de luchtwegen is aangetoond door een onderzoek uit 2002 van de Therapeutische kliniek van de Pavlov University, St. Petersburg 2: het bleek mogelijk om aan te tonen dat de lipide-extracten (d.w.z. de Olie) van de groenlipmossel astma blok-inducerende enzymen zoals Cyclooxygenase en lipoxygenase te remmen effectief, dus dat kunnen ze de productie van prostaglandines.

Op basis van een dubbel-blind Placebo-onderzoek, de wetenschappers uitgewerkt significante verschillen in de resultaten tussen het effect van eenvoudige olijfolie (de Placebogroep) en met Lyprinol-verrijkt capsules.

Artritis: behandeling resultaat na 2 maanden

Een twee maanden durend project van de Yonsei Medische Kliniek, Seoul3 was in staat om te bewijzen dat in 2009, ten slotte, dat Lyprinol helpt om te Lijden in hoge mate aan de verbetering van de artritis: De regelmatige inname van green lipped mussel extract resulteerde in 80% van de deelnemers aan de artrose-patiënten, een merkbare en meetbare verbetering in de ervaren pijn en het herstel van de gemeenschappelijke functies.

Artrose Van De Knie-Onderzoek 2012

In een Australische studie uit het jaar 2012, het effect van groen-lipped mossel kunnen worden gedetecteerd bij artrose van de knie-4 . De deelnemers aan het onderzoek, die was genomen van het uittreksel over twee maanden, gemeld aan het einde van de studie aanzienlijk minder pijn.

Zo kon worden aangetoond dat supplementen kunt verlagen van de groen-lipped mossel met artrose en Artritis gerelateerde pijn effectief.

Green lipped mussel extract? Of gelijk zijn aan glucosamine?

glucosamin krebspanzerZelfs als de resultaten van de studies voor de groen-lipped mussel extract zijn overtuigend: Het effect van groen-lipped zal uitgereikt worden aan de schelpen van de opgenomen glucosamine. Als het zee-water mosselen filteren en, vergelijkbaar met de lever in dieren, als gevolg van verontreinigende stoffen en zware metalen zich ophopen, er zijn veel experts in plaats daarvan raden zuivere glucosamine, die is afgeleid van schelpen schaaldieren.

Ook voor de groen-lipped mosselen opgenomen sporenelementen selenium en mangaan zijn belangrijk voor de Regeneratie van het kraakbeen: een goed afgestemde dosering lijkt om meer precies te zijn in de behandeling dan degenen die niet standaard in hun kwaliteit veranderende extracten.

Hier kunt u meer lezen over de behandeling van artrose en dieet voor artritis en artrose agenten.

Bronnen en studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top