Snelevacature Amsterdam

Griep – die proberen te vaccineren moet

Ein Arzt gibt einem Patienten einen Impfausweis
Deskundigen adviseren van patiënten in de risicogroepen voor influenza vaccinatie “voor De griep is niet gevaarlijk”, of “Het vaccin maakt me ziek” – zulke valse veronderstellingen houden veel mensen te zijn tegen Influenza virussen moet worden gevaccineerd. De griep kan voor velen van hen zeer gevaarlijk kan zijn.

In een gezamenlijke Verklaring van de Federal centre for health education, het Paul-Ehrlich-Institut en het Robert Koch-Instituut, experts waarschuwen voor gevaarlijke gaten in het griep seizoen 2015/2016.

De achtergrond van het gevaar van een gebrek aan Impfbereitschaft en ernstige cursussen van de ziekte in de afgelopen jaren. Het influenza seizoen rapport toont de Vereniging van Influenza bij het Robert Koch Instituut, dat jaarlijks in September dat in de laatste griep seizoen, de leeftijd van de groep werd beïnvloed meer dan 60 jaar, in het bijzonder van een ernstige ziekte. Over het algemeen wordt gemeld, van naar schatting 6,2 miljoen extra bezoeken aan de arts te wijten aan de griep in het seizoen 2014/2015. Naar schatting 3,7 miljoen mensen werden door de Griep en niet in staat om te werken, en rond de 31.000 keer de patiënten werden geïnstrueerd door uw huisarts, want van griep-gerelateerde klachten in een ziekenhuis.

Hiaten in groepen met een hoog risico

Om te voorkomen dat dergelijke gevallen, de deskundigen adviseren sterk om vaccinatie, vooral in de risicogroepen. Deze omvatten:

  • Mensen van 60 jaar en ouder
  • Patiënten met chronische ziekten
  • Zwanger
  • De bewoners van rust-en verzorgingstehuizen
  • Medisch en verplegend personeel

In de afgelopen jaren grote lacunes bestaan in deze groepen, echter, een recente studie van het Robert Koch-Instituut toont. Dienovereenkomstig, de influenza-vaccinatie-Dekking voor personen boven de 60 jaar in het seizoen 2012/13, op 50 procent, en in het seizoen 2013/14 op 49 procent. Bij patiënten met chronische aandoeningen in de leeftijd van 18-59 jaar, slechts 24 procent (2012/13) en 23% (2013/14) werden gevaccineerd.

Op de vraag over de redenen voor een besluit tegen de griep-vaccinatie is de meest voorkomende wantrouwen in de vaccins werden vermeld en het advies dat de ziekte is niet gevaarlijk. Ongeveer de helft van de personen met een verhoogd risico (minstens 60 jaar oud zijn en/of chronisch zieken) weigerde de vaccinatie vanwege de invoering van de Influenza vaccinatie kan leiden tot een ziekte – maar dit is niet het geval.

Griep vaccinatie voor vluchtelingen

Ook voor wonen in Duitsland vluchtelingen, de griep vaccinatie is belangrijk, deskundigen stress. De eenvoudige accommodaties van de Algemene toestand van de vluchtelingen, naast een gevreesde golf van Griep in Vluchtelingenkampen. Mensen zijn zwak na de ontberingen van een lange vlucht, kan een influenza, ziekte, bijzonder ernstig.

Wanneer is het ideale moment voor vaccinatie?

Meestal is het griep-seizoen begint rond het begin van het jaar en duurt drie tot vier maanden. Het lichaam heeft ongeveer twee weken nodig om de Inenting op te bouwen. Is om ingeënt vroeg op, en vertraagde de Vaccinatie opnieuw, tot het gaat om het contact met het Virus. Daarom, artsen raden een vaccinatie in oktober of November.

Hamburg-harburg, 15. September 2015

Geef een reactie

Scroll To Top