Snelevacature Amsterdam

Griep infectie of een echte griep?

Kinderärztin Dr. Nadine Hess erklärt, wie sich Grippe und grippaler Infekt unterscheiden
Expert Dr. Hess: “Voor de echte griep heet het influenza-virus verantwoordelijk zijn. De frequentie van elk virus verandert elk jaar een griepprik is ook elk jaar anders is’, is Het weer de griep seizoen – overal is het hoesten en geschnieft. Maar wat echt onderscheidt van een griep-achtige infectie van de “echte” griep, Influenza, genoemd? Hoe kan je jezelf beschermen en wat kunt u doen tegen de onaangename symptomen? De symptomen verschillen afhankelijk van het feit of een kind, een peuter of een volwassene is besmet met de echte griep? Wie is het meeste risico om Griep?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Bijna elke ving hij in de winter of meerdere malen: de influenza-infectie. Het begint met een kriebelende keel, dan de neus is dicht en aan het einde van de dag, voel je je “soort van griep symptomen”. Na een korte tijd, de nachtmerrie is voorbij. Eventueel de neus loopt een beetje langer, en hoest weer verdwenen, overtreding tot tien dagen. Al met al, de koude was ongemakkelijk, maar niet zo slecht.

Griep infectie: Meestal in een paar dagen, overleefde

Grippaler Infekt oder echte Grippe beim Kind

In het geval van kleine kinderen en kinderen op school, de griep is in de eerste plaats geassocieerd met respiratoire aandoeningen, zoals ernstige hoesten, heesheid en Bronchitis. Vaak zijn ze ook klagen over pijn in de buik, Misselijkheid en braken en hoge koorts

Koorts is geen of slechts een minimale voorraad. Als er iets varieerden voor een dag of twee met rust, veel thee en slapen thuis, totdat u voelde me redelijk goed. Koorts en pijnstillers hielpen tegen het hoofd en pijn in de nek, neusspray gemaakt Ademhaling weer en een koude en griep bad de kleine ledematen pijn draaglijker. Tegen de hoest van hete thee gemaakt met honing, ook een paar zuurtjes met salie, dat kalmeerde de ruwe nek een beetje.

Oorzaak van een verkoudheid of meer verkoudheden een diverse virussen, zoals het Rhino–, para-influenza, of adenovirus, om maar een paar te noemen. Kan je beschermen voordat – u kunt een bezoek van vrienden die op dat moment zijn die lijden aan acute (of kort een paar “breng snel terug naar gezondheid steeds het bestek”), deel vooral nu in de belangrijkste koude tijd, geen drank of eten. Houd uw slijmvliezen vochtig (veel drinken!) ventileer regelmatig wandelingen in de frisse lucht en je eet een vitamine-rijk. De belangrijkste maatregel om te voorkomen dat de griep infectie is te wassen en blijft een vaste hand.

Echte griep: De symptomen zijn ernstiger dan de verkoudheid

In het geval van de echte griep is veel anders. Beschermen kan ook via de bovenstaande maatregelen, maar kan ook te vaccineren. Voor de echte griep heet het influenza-virus verantwoordelijk zijn. De frequentie van elk virus verandert elk jaar, dus een griep vaccinatie elk jaar is anders en daarom een jaar moet worden verlengd.

Bij volwassenen met een Infleunza het komt zeer plotseling een ernstig gevoel van ziekte met hoge koorts en koude rillingen, ernstige pijn in het lichaam en pijn in de nek. In de loop van de volgende dagen het gaat om droge hoest, die kunnen zeer pijnlijk zijn. Totdat je volledig hersteld en dus snel voelt zich moe, het kan zeker doorgeven als een volwassene een maand.

Behandeling van griep

Als Griep is vastgesteld binnen 48 uur na begin van de Ziekte, kunnen Artsen kracht een Antivirale middelen zoals Tamiflu toegediend worden en het probleem en de lengte is aanzienlijk verkort. Het spruitstuk complicaties van Influenza kan worden voorkomen. De eerste 48 uren zijn voorbij, hulp is alleen symptomatische maatregelen, die hetzelfde zijn als voor een griep-achtige infectie.

Echter, het is meestal een antibioticum worden toegediend. Dat lijkt niet te helpen, uiteraard tegen influenza infectie, die wordt virale, maar super voorkomt infecties, zoals bacteriële longontsteking.

Griep symptomen bij kinderen zijn anders dan volwassenen?

Händewaschen schützt Kind vor Grippe

Grondige handen beschermt het wassen, zowel voor de infectie met een griep-achtige infectie met influenza virussen die ziekten veroorzaken aan de echte griep

Baby ‘ s en kinderen hebben in de eerste plaats respiratoire symptomen, met een sterke, blaffende hoest, heesheid en Bronchitis. Vaak zijn ze ook klagen over pijn in de buik, Misselijkheid en braken, en meestal hoge koorts.

Zuigelingen vaak ziek, hebben een harde tijd met een ontsteking van de kleinste Luchtwegen, vaak een verblijf in het ziekenhuis is onvermijdelijk.

Influenza vaccinatie voor kinderen en volwassenen

In het bijzonder het risico van het lijden aan een influenza infectie, mensen die veel contact met mensen (gezondheidszorg, leraren, buschauffeurs, etc.) en mensen met chronische ziekten. Voor al deze groepen mensen de jaarlijkse influenza is aanbevolen voor de vaccinatie.

Goedgekeurd het griepvaccin voor kinderen vanaf de leeftijd van twee. Hier is een vaccinatie met een nasaal vaccin bestaat, zelfs voor een paar jaar (het wordt toegediend als neusspray, die is volledig pijnloos!), dat is zeer effectief. Alle volwassenen, helaas, te nemen op dit moment een kleine prik in de aankoop te worden van de echte griep beschermd.

Geef een reactie

Scroll To Top