Snelevacature Amsterdam

Griep (vaccinatie)? Alternatieve Vitamine D werkt 800% beter!

Griep vaccinaties elk jaar als de basis voor de felle geschillen tussen voor-en tegenstanders. Sommige Imfgegner vaccinaties gedemoniseerd geheel en voor elke toepassing. Dit is de moderne geneeskunde, dat is zeker.

Maar in het geval van een profylaxe te beschermen tegen de griep, een toevlucht moet nemen tot de resultaten van een grote studie engels, in de eerste plaats Vitamine D3. Omdat je tijdens een griep vaccin kan alleen voorkomen dat een honderd gevallen, Vitamine D acht van hundet gevallen: acht keer een goede werkzaamheid zonder bijwerkingen!

De studie voor de griep bescherming van Vitamine D

De studie werd uitgevoerd op 337 kinderen, waarvan de helft kreeg een Placebo en de andere helft 1.200 IE Vitamine D3.1 opzet van de studie (dubbel-blinde, gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde) en het aantal deelnemers in de studie is zeer zinvol. De kinderen werden van December tot Maart, respectievelijk, Placebo of Vitamine D3.

Het resultaat was 10,8%, dat wil zeggen 18 van de 167 kinderen die ontvangen had, Vitamine D3 had een griep (Influenza A). In de controlegroep was 18.6% = 31 van de 167 kinderen die hadden ingenomen van de met Placebo (geen Vitamine D3), een griep in de winter. Vitamine D3 leidt tot het feit dat de influenza kans is met bijna de helft teruggebracht, van 18,6% 10.8%. In vergelijking, de griep vaccinatie leidt slechts tot een vermindering van 1% van de gevallen. Vitamine D3 is een acht keer zo effectief griep preventie.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top