Snelevacature Amsterdam

Groene lippen mossel-en Omega-3 kan verminderen van de symptomen van Astma

Groen-lipped mosselen worden hoofdzakelijk in de toepassing bij artrose bekend. De Omega-3 vetzuren en de glucosamine van groen-lipped mosselen, kan het verbeteren van de longfunctie bij Astma, volgens een studie.

De groen-lipped mossel in Duitsland is nog steeds relatief onbekend. De reden hiervoor is waarschijnlijk vooral bestaan in het feit dat het wordt geteeld in het land Down Under, dus aan de andere kant van de Erdenrunds in nieuw-Zeeland en geoogst. Immers, 60 miljoen kilogram van de green shell mosselen genoemd Perna canaliculus, het jaarlijkse inkomen is. De meeste eindigt op de platen van Fijnproevers. Maar in toenemende mate ook in de ingrediënten van de “nieuw-Zeeland-mossel”. Het is een nauwe verwant van de Baltische zee en de noordzee bekende soorten van de mossel.

Daarom is verwerkt, wordt het steeds meer een Supplement dat rijk is aan glycosaminoglycanen ter bevordering van de gezondheid van de gewrichten. Daarnaast is de shell bevat, evenals andere zeedieren, de meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA). Hier heeft een team van onderzoekers van de Indiana University in Bloomington, dat is een van de openbare universiteiten in de Verenigde Staten om het beste van het Beste te maken van een verbazingwekkende ontdekking.

De oefening geïnduceerde Astma gebruikelijk onder atleten

Athma Multivitamine AllergieIn hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie in Cross-Over Design, de wetenschappers gebruik van een preparaat met olijfolie en Vitamine E. 1 In het onderzoek hebben deelgenomen, 12 mannen en acht vrouwen in de leeftijd van 20 tot en met 24 jaar. Alle proefpersonen waren fysiek actief te zijn, te lijden, maar de diagnose Astma, beweging-geïnduceerde aanvallen werden gedocumenteerd. In het Algemeen, door de manier, ongeveer tien procent van alle sporters worden beïnvloed.

Voor de studie, de actieve maar, astmatische jongeren hebben verder met uw normale voeding voor drie weken. Vervolgens worden ze ontvangen in dezelfde periode een Placebo of het de groen-lipped mosselen te Vullen. In de volgende twee weken, hadden ze slechts hun normale voeding, die een verdere Aanvulling van de planning van Fase gevolgd, echter met verwisseld groepen.

Bijna 60 procent verbetering door groen-lipped mosselen

Aan het begin van de studie en na elke test fase, een zogenaamde Eucapnic Uitdaging Vrijwillige Hyperventilatie (EVH), een Test die wordt aanbevolen, onder andere door het Internationaal Olympisch Comité (IOC) om het document van stress-geïnduceerde Astma.

De resultaten toonden aan dat de inname van groen-lipped mosselen-voorbereiding leidde tot een verbetering van de longfunctie door een volledige 59 procent. Dit resultaat is verrassend omdat de dagelijkse dosis bevatte slechts 72 milligram EPA en 48 milligram DHA. Terwijl Omega-3-vetzuren uit visolie kan ontwikkelen in deze lage concentraties zal het bijna niet hebben zo een significant effect, volgens de onderzoekers, toonde de lage dosis van groen-lipped mosselen hebben een aanzienlijk effect kan niet alleen het verlichten van de symptomen van Astma bij sporters, maar kan ook leiden tot een Algemene verhoging van de prestatie bij sporters.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top