Snelevacature Amsterdam

Groene recept – nieuwe notitie kunt veel geld besparen

Grünes Rezept und Geld
De Groene recept dient als een herinnering voor de patiënten, maar het kan ook helpen om geld te besparen op Recept geneesmiddelen zullen worden overgenomen door een aantal zorgverzekeraars. Voor patiënten van het Groene recept. Dit ziet er nu anders uit.

Op de Groene recept is afgedrukt vanaf nu op, let op dat veel wettelijke zorgverzekeraars vergoedt hun Verzekerden voor de kosten van bepaalde geneesmiddelen op recept in op vrijwillige basis.

Groene recept met een nieuwe opmerking

De bestaande zin “Dit recept is niet voor de terugbetaling van uw wettelijke ziekenfonds” in staat om in de toekomst Dit recept kunt u veel van de belasting over de toegevoegde waarde. Ziektekostenverzekering voor Full – time of part terugbetaling van de statuten macht te dienen”.

De Groene Recept

niet gebruikt als de arts u een recept medicatie, omdat hij van mening is dat het vanuit medisch oogpunt noodzakelijk is. Tegelijkertijd moet de patiënt helpen om te onthouden van de namen van mensen, de werkzame stof en toedieningsvorm.

Momenteel is de meerderheid van de wettelijke ziekenfondsen – ongeveer 70 van 123 neemt de kosten van bepaalde medicijnen. Voornamelijk kruiden, homeopathische en antroposofische geneesmiddelen worden vergoed. Een uitgebreide lijst vindt u hier. Het bedrag dat jaarlijks genomen, varieert afhankelijk van het Fonds tussen de 50 en 400 euro.

Het eigen Fonds moet terugbetalen geld voor de Groene recept, dan is er nog de mogelijkheid van het recept samen met het originele aankoopbewijs van de jaarlijkse inkomstenbelasting Aangifte moet worden ingediend, en als een buitengewone last van de belasting worden afgetrokken.

Hamburg-harburg, 15. Juli 2015

Geef een reactie

Scroll To Top