Snelevacature Amsterdam

Groene thee-extract en Vitamine C: goed voor de huid, beschermt niet tegen zonnebrand

UV-straling kan leiden tot oxidatieve Stress en inflammatoire processen in de huid – een Nieuwe studie pleit tegen een rol voor bescherming tegen UV-straling groene thee-extract en Vitamine C. Aanbevolen voor de gezondheid van de huid, de voedingsstoffen zijn, maar, in ieder geval.

In 2013 worden de resultaten van een onderzoek van wetenschappers aan de Universiteit van Manchester, Verenigd Koninkrijk, naar de effecten van groene thee-extracten verscheen. In het wilde zij hebben aangetoond dat de inname van groene thee catechines, die polyphenolic metabolieten of tussenproducten, de concentratie van de markers van Ontsteking in de menselijke huid is verminderd.

De onderzoekers concludeerden dat het op deze manier, met gebruik op lange termijn, een beschermende werking tegen ontstekingen, die kan optreden in het geval van verbranding door de zon, evenals schade veroorzaakt door UV-straling kan worden verminderd (1). In September 2015 hetzelfde, echter, wetenschappers ook engelse universiteiten van Bradford en Leeds uitgebreid team van onderzoekers publiceerden een nieuwe studie. In deze terug te nemen van de resultaten van de 2013-studie en de resultaten wordt geconcludeerd hypothesen.

Elke drie maanden inname van groene thee-extracten en Vitamine C

Terwijl het vorige onderzoek was vastgesteld ingevolge een open, ongecontroleerde Ontwerp, is momenteel een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie. In de selectie van de proefpersonen in beide onderzoeken dezelfde criteria werden gevolgd. Elke Keer dat een gezonde volwassenen met Keltische of het Noorden van de huid types (type I en type II volgens Fitzpatrick). Ook de intake periode van 12 weken was identiek.

In 2015, echter, er was een Placebo-groep. Daarnaast is de groene thee supplementen in capsule werd toegekend aan het Formulier met 1350 mg groene thee-extracten of 540 mg groene thee catechinen plus 50 milligram Vitamine C in een dubbele dosering dus twee keer per dag.

Studies met lycopeen en superoxide Dismutase succes

De Motivatie van beide studies was de ontdekking dat de zon kan leiden tot straling in het geval van zeer licht-gevilde mensen oxidatieve Stress en ontstekingen ontwikkelingen in de huid. Bijgevolg, anti-oxidanten zijn geschikt, deze processen beperken. Dit werd bevestigd in meer recente onderzoek, met behulp van de antioxidanten lycopeen is de rode kleurstof, bijvoorbeeld in tomaten en rozebottels, evenals van het enzym en een zeer krachtige vrije radicalen super oxide Dismutase (SOD).

Dosis-respons curve van groene thee catechines is onbekend

tee flavonoide grüntee hautDeze 2015 studie over de toepassing van groene thee-extracten en Vitamine C, tonen echter geen invloed van het verminderen van de irritatie van de huid veroorzaakt door zonnebrand, de Infiltratie van leukocyten of witte bloedcellen, en de activiteit van inflammatoire neurotransmitters zoals Eikosanoiden (2). De engelse wetenschapper, natuurlijk, kan geen uitspraken naar de studies met lycopeen of SOD.

Te merken met hun eigen eerdere studie kwam tot tegenovergestelde resultaten, echter, de open, niet-gecontroleerde Ontwerp. Ze leiden ook tot de mogelijkheid van een niet-lineaire dosis-respons curve. Dit betekent dat een lagere dosering kan effectiever zijn dan een hogere. In sommige gevallen kan een hogere dosering tot een averechts effect hebben. Zoals het is, echter, in het kader van anti-oxidanten en hun effecten tegen de schadelijke effecten van UV-straling aan fundamenteel onderzoek in een zeer vroeg stadium, deze parameters zijn nog volledig onbekend en moet ontdekt worden door toekomstige studies.

(1) Rhodos, L. E., et al., Mondelinge groene thee, catechine metabolieten zijn opgenomen in de menselijke huid en beschermen tegen UV-straling geïnduceerde cutane ontsteking in vereniging met een verminderde productie van pro-inflammatoire eicosanoid 12-hydroxy-eicosatetraenoic zuur, Br J Nutr. 2013 Sep 14;110(5), Pp. 891 – 900. (2) Rhodos, L. E., Een gerandomiseerde gecontroleerde trial van groene thee catechines in de bescherming tegen ultraviolette straling geïnduceerde huid ontsteking, Am J Clin Nutr. 2015 Sep;102(3), Pp. 608 – 15.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top