Snelevacature Amsterdam

Groene thee-extract voor gezonde bloedvaten

De Aziaten weten al duizenden jaren: groene thee bevordert de gezondheid tot op hoge leeftijd. Hoe Groene thee kan bijdragen aan de preventie tegen de dodelijke ziekte van de belangrijkste slagader, wordt nu onderzocht door Japanse wetenschappers.

Thee bevat een heel scala van unieke stoffen. Helaas, velen zijn verloren in de gisting zwarte thee. Groene thee is niet gefermenteerd en bevat minder cafeïne, aanzienlijk meer polyfenolen. Waarschijnlijk het meest interessante van die epigallocatechin gallate (EGCG).

Verraderlijke Aneurysma Van De Aorta Abdominalis

In een diermodel, onderzoekers van de Japanse Universiteit van Kyoto in staat waren om aan te tonen in een juni 2016, en het publiceren van de studie is dat EGCG is in staat om het risico van een uiterst gevaarlijke en verraderlijke abdominale aorta-aneurysma of een aneurysma van de aorta abdominalis. Dit is een abnormale vergroting van de belangrijkste slagader in de buik.

Wat maakt de ziekte zo verraderlijk, is dat het ontwikkelt zich vaak onopgemerkt. Dit kan leiden tot de uitbreiding vordert zo ver, totdat het gaat om levensbedreigende scheuren in de slagader. In ongeveer de helft van de gevallen deze schade van het aan fataal zijn. In het beste geval, de buik is gedetecteerd aorta-aneurysma in een vroeg stadium, voordat de breuk van de slagader. Dan is een operatieve behandeling mogelijk is. In dit voorbeeld, een slagader kan plaatsvinden-transplantatie, een kunstmatig bloedvat of een Stentgraft stent gebruikt. De behandeling met medicijnen is momenteel niet mogelijk.

EGCG uit groene thee kan het bevorderen van het herstel van Elastine

De wetenschappers uit Japan, waarvan de cultuur wordt gedomineerd voor vele eeuwen door de groene thee en de thee-ceremonie, waren attent, in deze context, de huidige onderzoeksresultaten EGCG.

Het bevestigt op veel Plaatsen dat het belangrijkste Polyfenol van groene thee voor de regeneratie van Elastine draagt. Elastine is een structurele eiwit dat houdt de bloedvaten elastisch en rekbaar. Maar ook voor de huid, Elastine is de Centrale factor dat houdt de klemkracht en zorgen voor een jeugdige uitstraling is verantwoordelijk (zie de studie hier).

Het aneurysma van de aorta abdominalis, is het nu zo dat inflammatoire ontwikkelingen schade aan de Elastine, zodat het kan niet langer zijn functie kan vervullen. Een gevolg van een verlies van de spankracht, evenals de abnormale vergroting. Dit is precies waar de onderzoekers wilden gebruik maken van de herstel functie van EGCG controleren.

EGCG-groep en de controle-groep verdeeld

Bovendien, 60 laboratorium werd gegeven aan ratten van een enzym dat leidt tot het ontstaan van een aneurysma van de aorta abdominalis. Een groep van 30 dieren was ook in een periode van twee weken voorafgaand aan het enzym behandeling om de vier weken, een dagelijkse dosis van 20 milligram EGCG. De Polyfenolen werd toegediend als een oplossing mondeling.

Hoger Elastine niveaus, en minder ontstekingen eiwitten met EGCG

Tee und Anti-AgeingAls een resultaat, de wetenschappers waren in staat om te bepalen dat de gen-expressie of uitvoering van de Genetische informatie is toegenomen in een aantal kritische punten. Dit in verband met een Tropoelastin, een voorloper van Elastine, en het enzym lysyl-oxidase, die bijdraagt aan de verknoping en stabilisatie van Elastine. De vezelig eiwit Elastine kan veel effectiever in het hersteld.

Bovendien ontdekten de onderzoekers dat de niveaus van bepaalde ontstekingen werden verlaagd-het bevorderen van eiwitten, met inbegrip van de cytokines Tumor-necrose-factor-alfa en Interleukine-1beta, EGCG aanzienlijk verminderd. De verbeterde Elastine-Status evenals de verminderde Ontvlambaarheid zijn kans om zich te ontvouwen, volgens de auteurs van de studie, een beschermend effect tegen het scheuren van de slagader. In het geval van de ratten werd gevonden op Onderzoek, die in de EGCG-groep hadden een significant lagere diameter van de belangrijkste verkeersaders in het gebied van de Anormalie dan de dieren uit de controle groep. Bovendien, de Media of de middelste laag van uw Aorta werd dikker en de Elastine inhoud is hoger.

Wetenschappers raden dagelijkse consumptie van groene thee

Het beschermende effect van de Polyfenolen uit groene thee kan ten minste worden beschouwd als in de dierlijke model, zoals is bevestigd. Dat is ook een deel van de verklaring waarom de Japanners hebben ‘ s werelds hoogste levensverwachting. Tot slot, 80 procent van hen dagelijks groene thee. Een gewoonte van willen brengen de wetenschappers van de Universiteit van Kyoto in het licht van de resultaten van het onderzoek als een mogelijke strategie voor de preventie van de abdominale aorta-aneurysma ‘ s in het gesprek.

Bron: Setozaki, S., Preventie van de abdominale aorta-aneurysma progressie door orale toediening van groene thee polyfenolen in een muismodel, J Vasc Surg. 2016 Jul 26, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top