Snelevacature Amsterdam

Haaruitval na zwangerschap

Het kan beginnen kort na de geboorte of drie maanden. Terwijl het haar te bloeien in de zwangerschap, vaak onverwachte pracht en praal, het komt na de geboorte, vaak tot een aanzienlijk verlies van het haar. Maar maak je geen zorgen, de haaruitval na zwangerschap is, in het Algemeen, noch gevaarlijk noch van lange duur.

Vitaminen en mineralen voor haaruitval na zwangerschap

Toch, je moet tevreden zijn met de plukjes haar op de vloer, op kleding, op bed of in de voeding. De juiste combinatie van vitaminen en mineralen, genomen preventief, de haaruitval na zwangerschap te voorkomen of op zijn minst aanzienlijk te beperken.

Ook als de eerste symptomen zich hebben voorgedaan, het is niet te laat. In dit geval, de supplementen kunnen bieden zacht voor de onaangename haaruitval verminderd, en vroeg stilgezet.1

In ieder geval, een cursus van de behandeling met vitaminen, aminozuren en sporenelementen zou moeten duren voor de hele zwangerschap en lactatie en in ten minste drie maanden voorbij. Naar een leeg het lichaam de eigen opslag van sporenelementen zoals ijzer en zink en vitaminen zeer snel. Aan de andere kant de behoefte tijdens de zwangerschap is aanzienlijk toegenomen. En veel vrouwen niet eens bereiken van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (NRV) van vitaminen en sporenelementen met hun normale dieet (voor wetenschappelijke bewijs, zie de Nationale consumptie studie).

Hormoon schommelingen na de zwangerschap kan leiden tot haaruitval

Omega-3-Fettsäuren und SchwangerschaftVerantwoordelijk voor het fenomeen van haaruitval na zwangerschap het oestrogeen budget. In de loop van de zwangerschap, de inmiddels overvloedige hormoon dat het haar voortdurend en sterk. Ook wordt verminderd gedurende deze tijd, de normale haaruitval dagelijks 50 tot 100 haren of zelfs.

De Baby wordt gebracht om de wereld, de Oestrogeen niveaus abrupt tot een normaal niveau. Een gevolg hiervan is dat het weelderige haar rijkdom is minder energie, en het lichaam beslist te scheiden zich van deze last. Vanwege het feit dat van haar, die niet meer wordt geleverd met macht, niet alleen na een vertraging kunnen hebben van de symptomen drie maanden van de zwangerschap.

Alleen de niveaus van Oestrogeen is de oorzaak voor het verlies van het haar, het haar volume na ongeveer zes maanden, als het is voor de zwangerschap en overmatige haaruitval stopt vanzelf.

In het bijzonder, B-vitaminen remedie

Een andere veel voorkomende reden voor haaruitval tijdens of na de Schwangerschft tekort aan voedingsstoffen, die ontstaat tijdens de zwangerschap en met de groei van het kind verergerd.

Vrouwen, die niet eens met het Probleem van het niet, dun haar zal willen worden geconfronteerd, is het aanbevolen dat u een preparaat met de vitaminen B6, Biotine (Vitamine B7), C en E en het mineraal zink. In de literatuur, zoals, bijvoorbeeld, in het standaardwerk “de praktijk van de ortho-moleculaire geneeskunde”, is ook acetylcysteine (ACC, vooral bekend als de slijm-het oplossen van drug), lage dosis en het aminozuur L-cysteïne, evenals het gehele Vitamine B-complex is aanbevolen. Ook, gierst zaad extract en druivenpit extracten hebben bewezen zeer effectief tegen haaruitval.

Ijzer-deficiëntie als oorzaak voor haaruitval

Tijdens de zwangerschap ook zijn veel van de sporen worden verbruikt elementen. Op een ijzertekort haar bijzonder gevoelig zijn. Sporenelementen en vooral ijzer en zink mag niet worden genomen, dus met het begin van de zwangerschap tot na het einde van de lactatie periode, voor het verwijderen van de voor de ontwikkeling van de foetus van de noodzakelijke voedingsstoffen uit het Opslaan van de vrouw.

Bovendien is het effect van een dieet rijk aan fruit en groenten positief. Of Biotine kan helpen-bevattende Shampoo is twijfelachtig. Omdat de Biotine is te bereiken de wortels van het haar.

Vermeden bijzondere lasten van het haar dient te worden. Dit omvat heet föhnen, krachtig Borstelen en het Vlechten van vlechten en dergelijke.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top