Snelevacature Amsterdam

Hallucinaties (Zintuiglijk Bedrog)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • In het geval van hallucinaties zijn zintuiglijke waarnemingen die worden gehouden door de Betrokken voor real, ook al is er geen externe stimulus. Hallucinaties kunnen van invloed zijn op alle vijf de zintuigen worden geactiveerd in de hersenen. Naast ziekten en het gebruik van de drug zijn ook extreme situaties, zoals slaaptekort of Isolatie kan leiden tot hallucinaties.

  Wat zijn hallucinaties?

  Hallucinaties zijn een misleiding van de zintuigen, die plaatsvindt in de hersenen. Terwijl hallucinaties kunnen optreden, in principe, in alle opzichten. Als het auditieve hallucinaties, het horen van de Betrokken geluiden die niet daadwerkelijk aanwezig zijn (bijvoorbeeld een te fluiten, Suizen, of Janken). Artsen onderscheiden deze eenvoudige illusies (Akoasmen) van complexe verschijnselen zoals het Horen van stemmen.

  Ook in het geval van visuele hallucinaties, zijn er eenvoudige wijzigingen, zoals het Zien van lichtflitsen of schaduwen, en aan de andere kant, de perceptie van zeer complexe afbeeldingen, zoals mensen in beweging. In andere gevallen, het Getroffen geuren waargenomen (olfactorische hallucinaties), of proeven van iets dat er niet is (smaak hallucinaties), bijvoorbeeld, je houd alles wat je eet, voor bitter.

  In het geval van hallucinaties, de zorg in de bredere context van de zin van raak, moet een onderscheid gemaakt worden tussen lichaam percepties (bijvoorbeeld, het gevoel dat hun eigen instellingen zou te groot zijn voor het lichaam), de illusie van het zijn (over niet-bestaande raakt, maar ook de warmte van de buitenkant of de indruk van natte voeten) en hallucinaties, in verbinding met externe invloeden. Een voorbeeld is de Overtuiging dat de aanwezigheid van andere mensen pijn veroorzaakt.

  Drogen- und Alkoholkonsum kann Halluzinationen hervorrufen

  Drugs en alcohol gebruik kan leiden tot hallucinaties

  Echte hallucinaties zijn te onderscheiden van pseudo-hallucinaties te

  Artsen onderscheiden deze verschijnselen zijn echte hallucinaties, pseudo-hallucinaties. In het laatste geval is niet Betrokken, zich ervan bewust dat zijn gevoel indrukken zijn echt.

  Kortom, hallucinaties optreden in de hersenen. Normaal gesproken processen stimuli, kan worden genomen door middel van de zintuigen. In het geval van hallucinaties, de hersenen, zonder externe prikkels actief – verschillende fysieke of mentale trigger kan de oorzaak van een miskraam.

  Hallucinaties moet worden onderscheiden van de illusies. Dit is een echt bestaand impressie of stimuli, die wordt geïnterpreteerd. Bijvoorbeeld, een vrouw die overtuigd zijn dat haar man haar longen, zijn armen rond haar opgezwollen, terwijl ze eigenlijk voelde het gewicht van het plafond. Illusies komen vaak voor in verband met vermoeidheid of uitputting.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top