Snelevacature Amsterdam

Herpes (Herpes simplex)

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Complicaties
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Iedereen kent de typische blaasjes van een herpes infectie van de lippen, of lijdt zelf op onregelmatige tijdstippen. Herpes, maar kan ook optreden in andere Plaatsen. Genezen Herpes kan worden, echter zijn er medicijnen voor de behandeling van acute uitbraken.

  Wat is Herpes?

  Onder Herpes wordt in het algemeen verstaan worden van een infectie met het Herpes simplex Virus. Dit Herpes Virus zijn twee verschillende soorten Herpes bestaan simplex Virus type 1 (HSV1) en het Herpes simplex Virus type 2 (HSV2). De voormalige Herpes Virus meestal veroorzaakt de bekende herpes zweren, dat kan vaak voorkomen op de lippen (herpes lip), maar ook in andere gebieden van het gezicht, zoals ogen of oren. De HSV2 in de meerderheid van de gevallen verantwoordelijk voor de zogenaamde genitale herpes (Herpes genitalis), een ziekte herpes van het genitale gebied. In principe, echter, kan leiden tot beide typen van het virus zijn beide ziekten.

  Bei Herpes helfen spezielle Herpespflaster

  In het geval van Herpes speciale Herpes-gels of herpes patch helpen. Ze bevatten een stof die dodelijk kan het herpes virus

  Negen van de tien Duitsers dragen het Herpes Virus

  Wereldwijd, ongeveer 90 procent van de bevolking dragen het Herpes simplex Virus type 1. De eerste infectie vindt meestal plaats in de Kindertijd, maar het gaat om een uitbraak van de ziekte. Met het Herpes simplex Virus type 2, de meeste van de mensen die besmet zijn na de puberteit, met het begin van de seksuele activiteit. Ongeveer 25 tot 50 procent van de procent van de bevolking besmet met het Virus.

  Ziekteverwekker van Herpes – herpes virus

  Naast het Herpes simplex virus, zijn er verschillende andere herpes-virussen, die kunnen leiden tot andere ziekten. Deze omvatten gordelroos, waterpokken en de ziekte van pfeiffer.

  4 herpes typen in het kort uitgelegd

  Wat is Herpes zoster?

  Achter deze term is de algemeen bekende gordelroos. De trigger voor de pijnlijke huiduitslag is een virale infectie . Voor meer informatie over de gordelroos of Herpes zoster, hebben we hier voor u.

  Wat is Herpes labialis?

  Iedereen kent het en de meeste van de mensen die lijden eenmaal waaronder: koortsblaasjes. Het is deze kleine vervelende blaren op de mond, de marges zijn onaangenaam voor ons wanneer we eten en Drinken bereiden, en bovendien niet mooi. Aan de lip herpes, Herpes labialis genoemd, get a grip op te moeten worden Betrokken, reageren het beste op de eerste tintelende sensatie. Dus het ergste geval kan worden voorkomen vaak. Nieuw middel tegen koortslip, laten we zien in onze fotogalerij.

  Wat is herpangina?

  In het Algemeen, met name kinderen en baby ‘ s van herpangina worden beïnvloed. Is geactiveerd, is de besmettelijke ziekte die wordt veroorzaakt door het Coxsackie A-virussen, het is via besmet drinkwater en voedsel in de keelholte en in het maag-darmkanaal. Typische symptomen zijn blaren in de mond en keel als maagpijn. Sommige van de symptomen van Herpangina verward kan worden, onder bepaalde omstandigheden, met welke de zweertjes in de mond (aphthous Stomatitis). Echter, de geur optreedt, is dit meestal ook de mond. Evenals de herpa Gina baby ‘ s en jonge kinderen tussen de 10 maanden en drie jaar worden ook beïnvloed in het geval van mond rot, en voor het grootste deel. De mond rot kan invloed hebben op zowel de smaak als de tand en het tandvlees wordt veroorzaakt door het Herpes Virus, Herpes simplex type 1.

  Wat is Herpes encefalitis?

  Onder Herpes encefalitis is een ontsteking van de hersenen veroorzaakt door herpesvirussen. In zeldzame gevallen, de pathogenen (voornamelijk van het Herpes simplex type 1) voer via het zenuwstelsel naar de hersenen en veroorzaken een ontsteking. Eerste symptomen van Herpes encefalitis of een encefalitis, in het Algemeen, zijn in de regel de eerste van alle, hoofd en lichaam pijn en Koorts. In het verdere verloop van de ziekte kunnen de verschijnselen, bijvoorbeeld, maar ook verlamming, duizeligheid, braken, een verdere Verhoging van de lichaamstemperatuur en epileptische aanvallen.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top