Snelevacature Amsterdam

Herpes simplex is de trigger voor de ziekte van Alzheimer?

Herpes löst Alzheimer aus
Herpes simplex virussen aanwezig zijn in het lichaam, zonder dat de Betrokken persoon steeds bewust te zijn van het Voor tientallen jaren, zijn de onderzoekers op zoek naar de oorzaken van de ziekte van Alzheimer. Zweedse onderzoekers hebben een mogelijke trigger die veel mensen dragen zonder het te weten: Herpes simplex. De praktijk Vita heeft voor u de feiten.

Een recente studie van de Umeå University in Zweden onderzocht het verband tussen virussen en vormen van dementie, zoals de ziekte van Alzheimer. Dit toonde aan dat de Herpes virussen kunnen leiden tot het ontstaan van neurodegeneratieve ziekten.

Verbinding tussen Herpes simplex en Vergeten

Het bewijs suggereert dat Dementie kan worden veroorzaakt door infecties en de bijbehorende verzwakking van het immuunsysteem – en niet alleen door Erbveranlagung en het leven veranderen – die zijn gecomprimeerd volgens de onderzoekers in de afgelopen jaren. De verkregen gegevens in een studie om te bevestigen dat dergelijke veronderstellingen.

In twee studies, de verbinding tussen de ziekte van Alzheimer en van Herpes simplex van de onderzoekers werd bestudeerd. Een onlangs verschenen onderzoek met 360 onderwerpen aangetoond dat mensen die minstens een keer ziek in het leven van Herpes simplex is een van de ziekte van Alzheimer risico is toegenomen in vergelijking met mensen die nooit had Herpes simplex – Double.

Voor de studie, een plasma-monsters werden geanalyseerd, die was bevroren, de wetenschappers, tien jaar eerder door de deelnemers aan de studie.

De ziekte van Alzheimer preventie door het Herpes simplex behandeling

Een andere studie van 3.400 vrijwilligers – shows, maar zelfs een vier-voudige toename van de ziekte van Alzheimer risico voor mensen die drager zijn van het Herpes simplex Virus. De onderzoekers concluderen uit het onderzoek dat de antivirale behandeling van Herpes kunnen worden virussen als een kansrijke maatregel voor de preventie van dementie.

Herpes simplex “ligt te slapen in het lichaam”

Gedetailleerde informatie over Herpes simplex zie deze Link. De vraag is, waarom Herpes simplex in het lichaam na verloop van jaren kan slapen voordat het Virus breekt uit, nadat wij gaan hier.

Geef een reactie

Scroll To Top