Snelevacature Amsterdam

Het geheugen van de MS-patiënten is verbeterd met Ginkgo

Twee studies nu ook bevestigen verbeterde aandacht in Multiple sclerose patiënten door de Ginkgo biloba-extract.

De oude Chinese geneeskunde is onder andere bekend voor het feit dat ontdekte de helende kracht van bladeren van verschillende plantensoorten. Wij danken de thee, maar ook de kennis van de Ginkgo biloba. Beide zijn gebruikt voor duizenden jaren in de behandeling van diverse aandoeningen.

In de afgelopen tijd, de natuurgeneeskunde, in het bijzonder het geheugen verbeteren van de eigenschappen van het verkregen extract van Ginkgo blioba schattingen. Bij de ziekte van Alzheimer therapie, het kan al met succes toegepast in de verbetering van cognitieve vaardigheden. Een onderzoek van de Oregon Health & Science University in Oregon, VS), heeft nu ontdekt dat dit ook van toepassing is op patiënten die lijden aan Multiple sclerose (MS).

Ginkgo-groep was 13 procent van de Placebo-groep

Van de 39 deelnemers van de studie, toen was alles MS gediagnosticeerd, kreeg 20, een Ginkgo drug en 19 een Placebo. In de volgende weken, werd uitgevoerd met de onderwerpen van de zogenaamde Stroop-Test. Deze methode is gebruikt voor het meten van de aandacht en het vermogen van de hersenen om tegenstrijdige informatie.

Ginkgo Gehirn Erinnerung GedächtnisTen eerste, de deelnemers waren weer verschillende gekleurde vakken, die zij hadden om correct te identificeren. Vervolgens werden gepresenteerd op panelen die ze moeten de namen van de kleuren te ontcijferen, die, echter, werden geschreven in een andere kleur. Staan er, bijvoorbeeld, het woord “blauw”, was het mogelijk geschreven in het Groen. Tot slot, de deelnemers in het laatste deel van de test moet de kleur van een kleur-woord werd geschreven.

Als een resultaat, de onderwerpen in de Ginkgo waren passage-groep met een gemiddelde van vier seconden, wat overeenkomt met 13 procent, sneller de Test dan die in de Placebogroep. De wetenschappers zeiden dat dit verschil komt ongeveer overeen met de tussen gezonde mensen tussen de leeftijden van 30 tot 39 jaar uit de leeftijdsgroep van 50 tot en met 59. Een invloed van de resultaten van het onderzoek door het geslacht, het opleidingsniveau, de aard of de duur van MS, of andere factoren kunnen worden uitgesloten.

De patiënten, echter, de Ginkgo capsules reageert, die voorheen werden de zwakke punten in de Stroop Test, dat is de reden waarom de onderzoekers stellen verder onderzoek is gericht op deze groep mensen.1

Wetenschappers: 100 – 240 milligram Ginkgo dagelijks, wordt goed verdragen en aandacht-het vergroten van de in MS-patiënten

Ginkgo Tabletten Kapseln GedächtnisIn dezelfde richting, de resultaten van een andere studie, ditmaal van de Universiteit van Californië, San Diego, verenigde staten.2 Hier, de deelnemende wetenschappers opgemerkt dat het nemen van kunnen stoppen van Ginkgo biloba in MS typische vertraging van de cognitieve vaardigheden.

In hun Placebo-controlled, double-blind pilot-studie nam deel meer dan zes maanden van 23 test personen met een milde MEVROUW Aan het einde van de onderwerpen in de capsules Ginkgo bleek, in vergelijking met de Placebo-groep significant hogere mentale vaardigheden in de neuro-psychologische Tests.

De Californische team van onderzoekers concludeerden dat de dagelijkse inname kan resulteren in maximaal 240 mg Ginkgo biloba-in het Algemeen, deze groep van mensen aan verbetering van het geheugen en de aandacht prestaties en bijzonder goed wordt verdragen.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top