Snelevacature Amsterdam

Het gezonde hart en vaten: polyfenolen van bosbessen helpen!

Bosbessen zijn lekker van smaak en hebben een schadelijk effect op het bloed. De bloedcirculatie en de elasticiteit verbeterd kan worden door de werkzame stoffen van blauwe bosbessen (OPC, flavonoïden). Het is nu aangetoond dat een hoge kwaliteit van de studie van de Heinrich-Heine Universiteit van düsseldorf.

De duitse bossen, meren en heidevelden vol bessen. Die graag in het veld en in de hal, kan de bessen die in het Seizoen een groot aanbod met inbegrip van bramen, frambozen, wilde aardbeien, cranberries, of Blauw, of bosbessen. In veel tuinen, de vruchten zijn bessen-achtige naast rode en zwarte bessen evenals kruisbessen met succes geplant. Rechtstreeks van de Struik en weggespoeld met een gezonde Traktatie die is vastgelopen in de lokale keuken, en vele andere Goodies meer te verwerken.

Wetenschappers van de universiteiten van Reading en Northumbria, zowel van het Verenigd Koninkrijk, evenals de duitse Heinrich Heine Universiteit in Düsseldorf, Duitsland hebben nu, in een opmerkelijke studie, merken berry is de bosbes, evenals de flavonoïden meer nauw naar gekeken.1

Uitstekende studie design verzekerd resultaten

Het Belangrijk is voor het onderzoek, de uiterst betrouwbaar Ontwerp, dat wordt zelfs in het bijzonder van betekenis, van toepassing is, de zogenaamde “gouden standaard”. Daarnaast zijn de wetenschappers won de resultaten van gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbelblinde interventiestudie in een cross-over Design op basis van twee afzonderlijke studies.

Tot slot, het onderzoeksteam met uiterst nauwkeurig berekende doses van flavonoïden, specifiek polyfenolen, of kleur, smaak en tannine – het geven van fytonutriënten. Van dit alles zij kwam tot het besef dat het precies deze secundaire plantaardige stoffen kunt het verbeteren van de vlezige blauwe bessen de functie van het endotheel cellen.

Wanneer endotheliale cellen zijn de cellen van de binnenste vaatwanden naast vele andere functies door het vrijkomen van stikstofmonoxide is een vaatverwijdend, bloeddruk, regelen, alsook de vloeibaarheid van het bloed hebben een positieve invloed en daarom ook van cruciaal belang voor de gezondheid van het hart.

Een tot twee uur en zes uur na de consumptie van de grootste effecten

Heidelbeere ArterioskleroseAls onderwerpen 21 gezonde mannen werden gebruikt. Eerste van alles, het was de wetenschappers de vraag hoe de flavonoïden, de blauwe bosbes is een bes gebruikt in doseringen van 766, 1278, en 1791 milligram in een vloeistof opgelost, twee, vier en zes uur na het drinken van de flow-gemedieerde Dilatatie (MKZ) is van invloed.

Met MKZ een ontspanning is beschreven en de mate van Elasticiteit van de bloedvaten, die wordt beschouwd als een indicator voor de endotheliale dysfunctie. Voor de controle van een paar mannen, het was een Placebo drank die geen blueberry polyfenolen.

De resultaten van de eerste studie toonde aan dat de MKZ-punten waarden twee keer, één tot twee uur na het eten en weer na zes uur. De eerste piek werd geassocieerd Fenol met een significant hoger gehalte van ferulic acid, Isoferulasäure, vanillinezuur zuur, zoals salicylzuur 2-hydroxybenzoëzuur, benzoëzuur en cafeïne zuur, – alles-of aromatische carbonzuren – in het bloed.

Zes uur na de consumptie van het Optreden van de metabolieten of metabole tussenproducten van anthocyaan en chlorogeenzuur, hippuric zuur, Hydroxy hippuric zuur en homovanillic zuur, die zijn allemaal al omzetting van stoffen die behoren tot de flavonoïden. Want na deze tijd, noch intact anthocyanen en zelfs flavonoïden Glucuronides en sulfaten worden verwacht in het Plasma, onderzoekers zijn van mening dat vooral deze kleinere fenol-derivaten zijn de waargenomen effecten van vasculaire ontspanning.

De toegediende dosering maten resulteerde in geen significante verschillen in het effect.

240 gram bosbessen is optimaal voor de conditie en de gezondheid van het hart

Blaubeeren Heidelbeeren und OPCIn de tweede studie werden toegewezen, wordt de sectie in aanvulling op het Placebo-en de 766-, 1278, en 1791 – mg doses van de blueberry flavonoïden in de hoeveelheden van 319 en 637 milligram. Interesse van de onderzoeker in dit geval, echter, de effecten die optreden direct na het genot tot een uur daarna. Ook hier een toename van MKZ kunnen worden gedetecteerd-waarden, die echter, was tot 766 mg dosis-afhankelijk effect. Op deze hoeveelheid, de resultaten niet verschillen van elkaar.

Dit resulteert in de conclusie van de wetenschappers tot de conclusie dat de inname van 766 milligram flavonoïden van blauwe bosbes schepen tot zes uur na het genieten van een optimale werking op de ontspanning en de elasticiteit van de mate van het bloed en dus ook op de gezondheid van het hart. Dat is het equivalent van ongeveer een kleine kom met 240 gram fruit, die overschreden, door de manier waarop ook met een goede 70 milligram Vitamine C de dagelijkse behoefte van een volwassene van deze Vitamine, volgens de duitse nutrition society (DGE).

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top