Snelevacature Amsterdam

Het Low Carb dieet ondersteuning van de therapie in PCOS

In het geval van PCOS, is het vooral belangrijk dat de inname van koolhydraten te verminderen. Dit wordt onderstreept door de resultaten van een Amerikaanse studie.

Het polycysteus ovarium syndroom (PCOS) is de meest voorkomende oorzaak van vrouwelijke onvruchtbaarheid, maar ook hormonale en metabole aandoeningen van de insuline-resistentie, evenals de ontwikkeling van Diabetes. Hoeveel vrouwen lijden in de vruchtbare leeftijd precies te PCOS, is onbekend. Het is mogelijk dat het invloed heeft op vijf procent van hen. Echter, het kan wel tien procent of meer.

Het Probleem met de diagnose PCOS is dat het syndroom manifesteert zich door een verscheidenheid van verschillende symptomen, die elk voor één of meer andere ziekten.

Verhoogde niveaus van Insuline en geslachtshormonen aandoeningen versterken elkaar

Een gemeenschappelijk kenmerk van een ontwikkeling of reeds gemanifesteerd insuline resistentie. De reden hiervoor is dat door endocriene of hormonale stoornissen koolhydraten nadelige worden verwerkt. Dit versterkt op zijn beurt, Overgewicht, de helling, zonder per se meer calorieën moeten worden opgenomen. Tegelijkertijd is er een sterk vermoeden dat een toename van Insuline verhogen, storingen in termen van productie en conversie van androgenen of mannelijke geslachtshormonen.

Om deze vicieuze cirkel te doorbreken is om te hebben wetenschappers van de Universiteit van Alabama, verenigde staten, de hypothese dat een verlaagde koolhydraat of Low Carb dieet voor PCOS patiënten verhogen de gevoeligheid voor insuline en circulerende Insuline kan verminderen. Dit, op zijn beurt, kan leiden tot het verbetert de Insuline-gemedieerde synthese van androgene hormonen en het PCOS syndroom wordt verzwakt, zodat in het Algemeen.

De AMERIKAANSE onderzoekers willen reageren op PCOS en hormonale stoornis met het Low Carb dieet

PCOS ErnährungHun hypothese, voerde de Amerikaanse wetenschapper is een cross-over studie met elf overigens gezonde vrouwen met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. In elk van de deelnemers een PCOS geconstateerd. Ze waren echter noch de gevoeligheid voor Insuline, noch in een hormoontherapie, en waren ook niet beïnvloed door Diabetes. Echter, wat gebeurt er in PCOS is heel gebruikelijk, met een gemiddelde Body Mass Index (BMI) van 30 zijn aanzienlijk overgewicht.

Drie diëten in de vergelijking: hoe zij van invloed zijn op PCOS?

De deelnemers namen elk voor 16 dagen in drie verschillende diëten. In het aantal calorieën dat ze niet waren echter onderscheiden:

 • MUFA-dieet: een dieet voor het dieet met de enkelvoudig onverzadigde vetzuren (MUFA van het engels: enkelvoudig onverzadigd vetzuur) werd verrijkt. Dit was goed voor 17 procent van de opgenomen energie. Over het algemeen, het eten was hier, voor 55 procent uit koolhydraten, 15% Eiwitten en 33 procent vet, respectievelijk zes procent van meervoudig onverzadigde vetzuren. Na afronding van deze Fase, een drie-week wash-out-periode was geplaatst.
 • Het Low Carb dieet: Voor de volgende Low-Carb dieet verminderd de hoeveelheid energie door de koolhydraten tot 43 procent. Eiwit goed voor 15% en vet 45% (meervoudig onverzadigde vetzuren, 17 procent enkelvoudig onverzadigd 18 procent). De vermindering van de koolhydraten werd grotendeels gecompenseerd door een stijging in de inname van meervoudig onverzadigde vetzuren. Een wash-out periode van drie weken gevolgd.
 • Standaard voeding: In de verbinding werd opnieuw ingericht voor 16 dagen met een standaard dieet. Hier koolhydraat, Eiwit en vet percentage op 56, 16 en 31 procent. Meervoudig onverzadigde vetzuren goed voor tien procent enkelvoudig onverzadigd 13 procent.
 • Het verminderen van de koolhydraten positief voor de insuline-niveau, maar geen effect op de geslachtshormonen

  PCOS und low carb diätWat opvalt aan de resultaten is dat het Low Carb dieet verminderd vasten insuline waarden, met 31 procent van de sterkste, en de enkelvoudig onverzadigde vetzuren dieet veroorzaakt een afname van 25 procent. Het totale cholesterol gehalte daalde met de Low Carb dieet ook aanzienlijk, met een gemiddelde van 18,1 milliliter per deciliter van het Serum. Daarnaast is de concentratie van vrije vetzuren in het bloed en de insulinerespons te glucose door 16 procent, werden verbeterd.

  De andere twee diëten hier, geen significante verandering of hebben geleid tot een verslechtering van de waarden. De concentratie in het bloed circulerende hormonen die invloed hebben op de reproductieve systeem – dus, in feite, testosteron, zijn metaboliet dihydrotestosteron, en Androstenedione – werd niet beïnvloed.

  In het geval van lange termijn Dieet verbeteringen van de symptomen van PCOS verwacht

  Hoewel aangenomen werd dat, in het bijzonder de vermindering van de Insuline niveaus door het Low Carb dieet zou leiden tot een afzwakking van de hormonale stoornissen, die niet onmiddellijk opgetreden. Echter, de onderzoekers gaan uit van een geleidelijke verbetering in het geval van een permanente naleving van de koolhydraat-beperkt dieet. Een verder Voordeel van de ze beloven dat als bovendien de calorie-inname wordt verlaagd.

  Dus, PCOS kan de typische overgewicht wordt verminderd, vermindert het risico op insuline resistentie en aan de andere kant, de kansen voor een succesvolle bevruchting en dus het voorkomen van de zwangerschap verhoogt.

  Kortom, een Low-Carb dieet is de perfecte aanvulling op een cursus van de behandeling met, bijvoorbeeld, myo-Inositol, d-chiro-Inositol en alfa-liponzuur. Hier leggen we uit alles om PCOS (symptomen, oorzaken, effectieve natuurlijke hulpbronnen).

  Bron: Douglas, Crystal C., et al., De rol van voeding bij de behandeling van polycysteus ovarium syndroom, Fertil Steril. 2006 Mar; 85(3), Pp. 679 – 688.

  Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

  Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

  Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

  Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

  Geef een reactie

  Scroll To Top