Snelevacature Amsterdam

Het Mediterrane dieet: olijfolie en salade zijn zo gezond

Het Mediterrane dieet is geassocieerd met tal van positieve effecten voor de gezondheid. Dus dit dieet helpt bij het handhaven van een normaal lichaamsgewicht en het risico van talrijke ziekten beïnvloed. Het Mediterrane dieet kan ziekten, met inbegrip van de preventie tegen kanker, hart-en vaatziekten of Diabetes.

Een Brits-Amerikaans Team van onderzoekers heeft nu ontdekt, wat precies het Mediterrane dieet, de bloeddruk wordt verlaagd.

Onverzadigde vetzuren en fruit nodig hebben om samen te komen

De wetenschappers van het King ‘ s College, Londen, Verenigd Koninkrijk, en de universiteiten van Californië en Pittsburgh, zowel voor ONS, studeerde met steun van de British heart Foundation, genetisch gemodificeerde en normale muizen. Haar focus lag op de manier waarop de zogenaamde Nitro-vetzuren in de bloeddruk kunnen verlagen. De onderzoekers benadrukten dat de Interactie van het Mediterrane dieet is een typisch voorbeeld van de ingrediënten is van vitaal belang.

Uit eten componenten met onverzadigde vetzuren en de inhoud van stoffen van verschillende plantaardige variëteiten van de Nitro delen in het lichaam namelijk-vetzuren gevormd. Olijfolie, noten en Avocado ‘ s met spinazie, selder en wortelen samen, dus alleen een culinair is niet groot plezier, maar ook het positieve effect op de bloeddruk. Een beslissende rol in de onderzoekers toegeschreven aan enzymen die worden gepromoot door de Nitro-vetzuren. Het is oplosbaar Epoxide hydrolases.

Bewijs in het dierlijk model, geslaagd

Om dit aan te tonen, kwam de muizen in het spel. Dat is, de ene groep muizen werd genetisch zo gewijzigd dat het effect van deze enzymen is uitgeschakeld. Samen met normale muizen, werden ze gevoerd volgens de regels van het Mediterrane dieet. Het resultaat was dat de gemodificeerde muizen behouden een hoge bloeddruk, terwijl de waarden vallen in de andere.

De conclusie uit dit kon worden, dat het bloed is te verklaren door de druk verlagende effect van het Mediterrane dieet is eigenlijk het gevolg van een combinatie van onverzadigde vetzuren en groenten.

Bron:

Charles, R. L., et al., “Bescherming van hypertensie in muizen door het Mediterrane dieet wordt gemedieerd door nitro vetzuur remming van oplosbare epoxide hydrolase”, PNAS, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top