Snelevacature Amsterdam

Het Metabool Syndroom? Pine bark extract bevordert de gezondheid

Pine bark extract kan helpen in de strijd tegen de “dodelijke Kwartet” van de beschaving-en vaatziekten (cholesterol, Diabetes, hypertensie, atherosclerose), een italiaanse studie.

Het metabool syndroom (Met S) kan worden aangeduid als de ziekte van de Beschaving par excellence. De prestigieuze Robert Koch Instituut schat dat de incidentie van de ziekte in Duitsland met 23,8 procent.1 uniform, het metabool syndroom is een gevolg van een Miskraam of Overeten gekoppelde gezien met een gebrek aan beweging.

De effecten kunnen worden gezien

  • verhoogde bloeddruk,
  • Insuline Resistentie (-> Diabetes),
  • een verandering in de waarden in het bloed, in het bijzonder met betrekking tot de cholesterol-en triglyceridenwaarden, evenals
  • de vorming van de beroemde buik vet en dus ongezond overgewicht.

Dus, de met S, vier van de belangrijkste risicofactoren voor de ontwikkeling van hart-en vaatziekten gecombineerd, dat is waarom het wordt vaak genoemd de “dodelijke Kwartet”. Wetenschappers van de Universiteit van Chieti en Pescara in Italië hebben nu aangetoond dat er een mogelijkheid, als de symptomen van de met ‘ S kan worden tegengegaan.

Het meest effectief in combinatie met een Dieet en matige lichaamsbeweging programma

Pinie Seekiefer Pinienrindenextrakt PycnogenolIn dit geval is het extract van de Mediterrane pijnbomen (Pinus pinaster oude, ontkalkte), die verklaart, onder andere tegen allergieën, gezamenlijke ziekte, symptomen van premenstrueel syndroom en klachten geassocieerd met de Menopauze, positieve effecten speelt de beslissende rol.

De onderzoekers hebben gekozen voor een pine bark extract, genaamd Pycnogenol® bekend en ook flavanols en flavonoïden. Over een periode van zes maanden, 130 proefpersonen waren in de leeftijd van 45 tot 55 jaar en ouder in een open-label, gecontroleerde studie drie keer per dag, hetzij een pine bark extract aan te Vullen met 50 mg Pycnogenol® of een Placebo toegediend.

De dagelijkse dosering van 150 mg, en zo komt overeen met de gebruikelijke dosering van 50 mg tot 200 mg dagelijks. Deze dosis bereik is goed onderzocht, in meer dan 300 studies werden geïdentificeerd, in principe geen bijwerkingen.

Betere cholesterol, bloedsuiker en een verlaagde bloeddruk

insulin blutzucker messenAl na drie maanden een significante daling van het risico voor de gezondheid factoren geassocieerd met het metabool syndroom te zien was in de pine bark extract groep.

Tryglycerid en bloeddruk waarden is gedaald, is het niveau van HDL-cholesterol, de “goede” cholesterol, verhoogde bloedsuiker niveaus geregeld. Daarnaast werd waargenomen in de deelnemers een slankere taille. Na zes maanden, de positieve resultaten waren nog meer uitgesproken, met name bij degenen die pine bark tarieven extract met een Dieet en een modus van beweging programma, zoals aangevuld.

Dr. Gianni Belcaro, het hoofd van het onderzoek, daarom is die pine bark extract kan helpen verminderen het risico op Diabetes type 2 en hart-en vaatziekten. Bovendien, de wetenschapper en zijn Team zijn ervan overtuigd dat het extract kan ondersteuning in verband met een dieet van het gewichtsverlies van het Bereiken van een normale Body mass Index (BMI).

Tegen het metabool syndroom en obesitas de natuurlijke en goed te verdragen Alternatief

Pine bark extract kon niet in onderzoek gedurende de laatste 30 jaar, alleen de goede eigenschappen te behouden gezondheid van het hart. Ook, het wordt beschouwd als zeer veilig en goed verdragen, waardoor het een natuurlijk Alternatief voor farmaceutische preparaten, die worden gebruikt tegen Voldaan-S-symptomen en ter ondersteuning van de vermindering van het gewicht, maar is rijk aan bijwerkingen.2

Studies:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top