Snelevacature Amsterdam

Het onbewuste relatie barometer: slaap laat zien hoe blij koppels zijn

Beziehungsbarometer Schlaf
Koppels zijn zeer tevreden, het synchroniseren van uw slaapritme. Amerikaanse onderzoekers om te bewijzen dat je niet kunt slapen met elke Persoon een relatie goed gaat, wordt de sync-relatie en echtgenoot in de nacht en de hoogte van uw slaap. Een recente studie van de AMERIKAANSE shows. Dienovereenkomstig, gelukkige koppels die samen slapen in een bed, de slaap patronen te passen op elkaar. Vooral de relatie tevredenheid van de vrouw kan worden gelezen op de mate van de nachtelijke slaap synchronisatie met de Partner.

Onderzoekers aan de Universiteit van Pittsburgh aangetoond in een recent gepubliceerde studie, gelukkige paren, het delen van een gemeenschappelijke bed, door alle stadia van de slaap – en dus over een periode van enkele uren – uw slaap-waak-cyclus synchroniseren. De Consistentie van de onderlinge aanpassing van de nachtelijke slaap fase en de slaap-waak-schema is een gemiddelde van 75 procent. De gemeten slaap synchronisaties waren in de aan het onderzoek deelnemen, koppels gedurende weken en in een paar minuten voorzichtig, regelmatig te bevestigen.

Voor de studie, de deelnemende koppels moesten opgeven bovendien, elke avond voor het slapen gaan in één van de Professor Wendy M. Troxel – gedrags-en sociale wetenschapper aan de Universiteit van Pittsburg ontworpen vragenlijst, hoe tevreden bent u op dit moment in je relatie. Op deze manier, het bleek dat de tevredenheid van een vrouw – hit later in de nacht – in de graad van de slaap synchronisatie van het paar. Omgekeerd, zou men kunnen spreken volgens de onderzoekers aangenomen dat de gemeten mate van slaap kan dienen als benadering als een sub-bewuste Barometer voor de relatie tevredenheid.

Slapen is geen individuele zaak

De verkregen resultaten tonen niet alleen dat de koppels passen hun slaap. In de studie, de spraak wordt ook vanuit een nieuw perspectief voor een slaap onderzoek. Professor Wendy M. Troxel legt uit dat de slaap wetenschap is pas ervaren als een individueel proces, waarbij de slaap-ritme als personeel gesloten Systeem beschouwd werd. Nu blijkt echter, dat ” voor de meeste mensen in een relatie, een gemeenschappelijk probleem is het slaap gedrag tussen verwante bed-partners.” Zogenaamd, individuele slaap-patronen zijn niet aangetast, daarom is het door externe factoren – zoals, bijvoorbeeld, slaaptijd, ruis, of de aanwezigheid van een Persoon, maar in grote mate een factor mens – of dat nu in bed is, de Persoon niet aanwezig is, is gelukkig.

Hamburg-harburg, 6. Juni 2014

Geef een reactie

Scroll To Top