Snelevacature Amsterdam

Het verbeteren van blue vision bessen?

Blauw is de nacht visie niet verbeteren bessen, maar – althans in het geval van personen, de feed al bewust van. Dit is het resultaat van een onderzoek van 2014.

Er zijn zeker vele redenen bosbessen (Vaccinium myrtillus, en de Amerikaanse variant van Vaccinium corymbosum, vers). Eerdere studies, die werden uitgevoerd tussen 1960 en 1980, vooral in Europa, wilde om ontdekt te worden, zelfs de werkzaamheid van bosbessen in het voordeel van een beter nachtzicht. Een nieuwe voorstelling van Canada in tegenspraak met het goed, niet uitsluiten dat de mogelijkheid om, onder bepaalde voorwaarden, maar volledig.

Oudere studies vaak geconstrueerd optimaal

Maar eerst, een kritiek: Volgens een verklaring van de wetenschappers aan de Atlantische Food en Tuinbouw centrum voor onderzoek, die is verbonden met het canadese Ministerie van landbouw, bessen zijn tal van studies over het onderwerp van blauw en niet de visie van de nacht na een gerandomiseerde en Placebo-gecontroleerde Normen. Uw resultaten, zoals, bijvoorbeeld, een verbetering in de visie van de nacht zijn geen veerkrachtig.

In hun ingediend vertegenwoordiging, de wetenschappers benadrukken, in plaats van, twee recente, gerandomiseerde en Placebo-gecontroleerde studies in een cross-over Design. In de eerste studie, 72 deelnemers waren bessen dagelijks een lage dosis hoeveelheid blauw in de vorm van capsules of een hoge dosis bedrag van sap toegediend. De deelnemers van een controle groep kreeg alleen een Placebo. De intake duurt drie weken en werd gevolgd door een drie weken wash-out periode.

Voor de tweede studie, 59 personen beschikbaar waren. Ze nam een periode van 12 weken in de blauwe bessen in een hoge dosering, of een Placebo. Na dat, ze onderging een acht-week Wash-out Fase.

Slechts minimale effecten van bessen op het Zien in het donker blauw

De resultaten toonden aan dat de inname van anthocyanen of typische blauwe plantaardige kleurstoffen van bosbessen in een van de twee studies geleid tot een verbetering in de gewenning aan de duisternis of de visie van de nacht.

Het was alleen te vinden dat de gezichtsscherpte hersteld na de bestraling door een zeer heldere bron van licht iets sneller. Dit effect was echter zo minimaal, dat de wetenschappers te betwijfelen, dat een Persoon in staat is om deze verbetering in het dagelijks leven.

De resultaten van de studie zouden kunnen worden van een verschillende samenstelling van de deelnemer groepen anders

Echter, de canadese onderzoekers maken een fundamentele kritiek van studies op secundaire plantaardige stoffen geclaimd. Hier is het, de vrijwilligers die willen deelnemen aan een dergelijk dieet studies in het Algemeen, voeding-bewuste deel van de bevolking, en meestal veel fruit en groenten per dag. Effecten, bijvoorbeeld door blauwe bessen kunnen worden afwezigheid van dus sinds een optimale verzorging.

In het geval van personen die minder eet bewust kon worden van de resultaten, echter significant. Daarom zijn de wetenschappers suggereren, volgens de beste Standaarden op basis van epidemiologisch onderzoek of interventie-onderzoek in de Algemene bevolking.

Bron: Koud, W., et al., Blueberry effecten op de donkere visie en herstel na de photobleaching: placebo-gecontroleerde cross-over studie J Agric Food Chem. 2014-Nov 19;62(46), P. 11180 – 89.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top