Snelevacature Amsterdam

Het voorkomen van pijn in de rug? Deze tips helpen

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De expert zegt
 • Bijna iedereen heeft pijn in de rug in de loop van zijn leven minstens één keer. De beste remedie voor de rug is de preventie van pijn. U zult leren hoe te maken terug naar het voorkomen van pijn.

  Terug op de meest voorkomende reden waarom mensen in Duitsland ziekteverlof zijn pijn. In aanvulling op ziekten zoals leeftijdsgebonden slijtage van het wervellichaam of wervelkolom rotaties, de pijn in de rug, zoals scoliose, zijn er ook factoren die kunnen worden vermeden, en dus op hetzelfde moment pijn in de rug voorkomen.

  U keert terug naar uw normale gewicht

  Het onderhouden van uw gewicht – of in het geval van Obesitas van een gezond lichaamsgewicht. Uw arts zal u adviseren. Als alternatief, zorgverzekeraars bieden een verscheidenheid aan cursussen.

  Freunde treffen

  Het risico van chronische rugpijn verlagen, als u het in weerwil van de pijn van de dingen die je goed doen

  Het voorkomen van pijn in de rug met beweging

  U vindt uw favoriete sport(en) en blijf op de hoogte, want dit kan ook helpen bij het voorkomen van pijn in de rug. Echter, zelfs met matige lichaamsbeweging, zoals wandelen, dat je al gewonnen hebt veel, indien u in een half uur van een dag (indicatieve waarde). Heb je rug-en gewrichtspijn, rugpijn, sport – zwemmen zwemmen (crawl en terug), Fietsen in een rechtopstaande Positie, wandelen en Gymnastiek optimaal. Probeer uit wat goed voor je is en vraag bij Twijfel uw arts.

  Ausgewognene Dieet

  Met een evenwichtige voeding, kunt u voorkomen dat een gebrek aan calcium en Vitamine D en daarom is het verlies aan botmassa. Eet veel groenten, fruit, hele granen als kruidengeneesmiddelen en consumeren van vlees en dierlijke producten in de moderatie. Tips voor een evenwichtige voeding de duitse nutrition society: www.dge.de er

  Met spinale oefeningen rugpijn voorkomen

  Rug oefeningen zullen u helpen met het versterken van je core spieren. Omdat een sterke rug en sterkere buikspieren en verlichting van uw wervelkolom. Zo kunt u voorkomen dat de pijn in de rug. Rug oefeningen of rug oefeningen worden meestal verenigingen van ziekenfondsen, sport, en fitness-studio ‘ s aangeboden.

  Frau macht Yoga um Rückenschmerzen vorzubeugen

  Met ontspanningstechnieken zoals Yoga, kunt u voorkomen dat de rugpijn

  Ergonomie

  Je werkt in een gedraaide houding? Uw Bureau is te laag, uw bureaustoel verkeerd ingesteld? Zorg ervoor dat u back-vriendelijke werk. In sommige van de bedrijven biedt de Workplace health promotion en hulp om de taak ergonomisch.

  Het voorkomen van pijn in de rug met ontspanning

  Over Stress: met Behulp van ontspanningstechnieken en het lichaam van het werk (bijv., Yoga, Tai Chi, Pilates) voordat ze handelen stress-gerelateerde spanning en pijn in de rug. Ook bij chronische pijn in de rug – na overleg met uw arts – vaak is het bereiken van de pijn cyclus te doorbreken en te verbeteren.

  Vreugde, Vrienden, Activiteiten,

  Het risico van chronische rugpijn verlagen, als je gaat om te krijgen, ondanks de pijn, het plezier in het leven, veel met vrienden en/of het nastreven van hun belangen. Je dingen doen die goed zijn voor jou!

  Meer: de expert zegt

  Geef een reactie

  Scroll To Top