Snelevacature Amsterdam

Het warm water fles gezellig een pijnstiller

Zwei Wärmflaschen auf Holz
De pijn van rust en Comfort: warm water fles houdt ons warm op koude avonden en voor het verlichten van de klachten in tal van ziekten. De praktijk van de Vita-de toepassingsgebieden van de warm water fles vóór Of in het geval van abdominale pijn, spanning of ontsteking van de blaas, – hete fles water verlicht de pijn en maakt de chemie clubs vaak overbodig. Hier leer je wat we hebben pijntjes en pijnen moet met haar het bed in.

Het is moeilijk te verslaan als het buiten koud is: het warme water van de fles. Wat wij kennen als een plastic case voor warm water, meestal met grappige cover gemaakt van gebreide stoffen of pluche, begon in de 14e eeuw. Eeuw met Warmte kralen of warmte appels. Afhankelijk van de eigenaren vrij eenvoudig, of sierlijke holle ballen werden gevuld met hete kolen of hete ijzer, en een lederen zak. Eerste, monniken en priesters werden door de opwarming van de aarde zelf in de ijzige kerken en kloosters, de handen, later namen ze ook het voordeel van rijke kooplieden, koningen en keizers.

Hoe werkt de hot water bottle?

Zelfs als een kind, hebben we in de buik van een hete fles water voor krampen in bed lag. Onderzoekers hebben nu aangetoond waarom de warmte tegen de pijn helpt vaak beter dan welke drug. De huid wordt verwarmd in de omgeving van de pijn haard tot boven de 40 graden, het activeert receptoren specifieke Warmte. Dit blok, op zijn beurt, is de perceptie van pijn, en voel de weldadige warmte.

In onze foto gallery we hebben gekozen voor vijf situaties waarin een hot-water fles is vaak effectiever dan met chemische pijnstillers – klik hier en gezonde knuffelen.

 

Geef een reactie

Scroll To Top