Snelevacature Amsterdam

Hitte en zonnesteek

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De zomer is voor de meeste mensen de mooiste tijd van het jaar, maar de hitte brengt ook gevaren. In het geval van een langdurig verblijf in de zon, of bij deelname aan inspannende activiteiten bij hoge temperaturen, veel last van een hitteberoerte of een zonnesteek. Voorkomende klachten in het geval van een zonnesteek en hoofdpijn, Misselijkheid, en braken. Een zonnesteek kan zelfs levensgevaarlijk.

  Wat een zonnesteek is, wat is een zonnesteek?

  De zomer komt er aan, veel mensen op de zon en oplopende temperaturen. Echter, met de temperaturen van de belasting voor het lichaam stijgt, vaak met ernstige gevolgen. Wie lang verblijf in de zon, in de hitte, is fysiek zwaar beladen en niet voorzichtig is, is in gevaar van het lijden van een zonnesteek of zelfs een levensbedreigende van een zonnesteek.

  Symptome Hitzschlag

  In tegenstelling tot in het geval van een hitteberoerte, alleen het hoofd is getroffen in geval van een zonnesteek

  Hitte en zon het graveren van zowel de zogenaamde schade door hitte of warmte-gerelateerde ziekten. Wanneer hitteberoerte is het meest ernstige Vorm van warmte op letsel: Hij kan een levensbedreigende cursus. Een hitte beroerte wordt veroorzaakt door een verstoorde warmte balans (warmte-verordening) van het lichaam: Hoge temperaturen, een lang op het lichaam, op hetzelfde moment dat de warmte-output is niet voldoende. Het is een ophoping van hitte, wat kan leiden tot een Oververhitting van het lichaam, een zogenoemde hyperthermie, en uiteindelijk een zonnesteek leiden. Verantwoordelijk voor de stijgende lichaamstemperatuur en een niet-functionerende productie van zweet. Bij een sterke lichamelijke belasting bij hoge temperaturen in combinatie met valse, ongepaste kleding en een hoge vocht-en elektrolyten verlies bevordering van de vorming van een hitteberoerte. In het geval van een hitteberoerte, de omgevingstemperatuur hoger is dan de lichaamstemperatuur. Vooral ouderen en dronken mensen zijn in gevaar.

  De zon gravure van het hoofd is getroffen

  In zonnesteek, in de geneeskunde, de zonne-Instraling van de zon, is niet van invloed op het contrast van een zonnesteek en andere schade door hitte van het hele lichaam, maar alleen het hoofd. Een zonnesteek wordt veroorzaakt door een langdurige blootstelling aan de zon op de kale hoofd of nek van de nek, het lichaam verhoogt de temperatuur, maar niet levensbedreigend zijn, zoals hitte. Van een zonnesteek, vooral kinderen, ouderen, en mensen met weinig of geen hoofd haar op de risico ‘ s zijn klein.

   

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top