Snelevacature Amsterdam

Hobbels

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • De bultjes zichtbaar zijn vanaf de buitenkant verhogingen van de huid, of zwelling van het weefsel. Kunt u verschillende afmetingen en tal van oorzaken. Hobbels kan optreden na een rechtstreekse blootstelling aan het getroffen gebied, of zijn de symptomen van andere ziekten. De meeste hobbels zijn onschadelijk. Bepaalde hobbels, maar in ieder geval, van een arts controleren.

  Wat de hobbels zijn?

  De term “bump” wordt geïnterpreteerd door veel mensen anders. Ze combineren vaak een bultje met een typische enquête van het hoofd, die werd veroorzaakt door een ongeval. In de volksmond is dit bedoeld als een bobbel, alles wat onder de huid als een meer of minder sterke enquête zichtbaar en voelbaar. Kan hobbels zowel zachte, roerende en pijnloos, maar ook hard, vervormd en pijnlijk. Vanuit medisch oogpunt is de term “ardennen is niet gekoppeld”, maar duidelijk met een specifieke ziekte.

  Als Beule wird generell alles bezeichnet, was unter der Haut als mehr oder weniger starke Erhebung sichtbar und ertastbar ist

  Als een hobbel is algemeen bekend iets, dat onder de huid als een meer of minder sterke enquête zichtbaar en voelbaar. De bult is veroorzaakt, bijvoorbeeld als gevolg van een kneuzing, moet worden gekoeld in het bijzonder, en het aangetaste deel van het lichaam worden verdoofd

  Bultjes kunnen ook optreden zonder pijn

  De oorsprong van de bultjes kan heel anders zijn. Terwijl bepaalde hobbels alleen invloed op de huid en de eerste lagen van huid, bindweefsel andere uitstulpingen de oorsprong in het bindweefsel of vet. Andere oneffenheden worden gekenmerkt doordat ze zijn een Symptoom van een onderliggende ziekte, zoals Syfilis. Zelden, febriele aandoeningen, zoals kanker of besmettelijke tropische ziekten, de oorzaken van de hobbels zijn vormen van symptomen. Hobbels kan zowel pijnlijk (bijvoorbeeld, Bursitis), maar ook volledig zonder pijn te voorkomen, en net zo snel verdwijnen als ze gekomen waren.

  Hobbels zijn meestal onschadelijk

  Ondanks de verschillen in herkomst, textuur, en pijn is het meest van de hobbels hebben gemeen dat ze moeten worden onderzocht medisch. Hoewel ze in de meeste gevallen onschuldig, kunt hobbels een teken zijn van ziekten of infecties moeten behandeld worden.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top