Snelevacature Amsterdam

Hoe gevaarlijk de kinderen zijn ziekten voor volwassenen?

Auch Erwachsene können sich mit Kinderkrankheiten anstecken
Kinderen ziektes zijn zeer besmettelijk en bloeden bij volwassenen is vaak ernstiger dan in de kindertijd ziekte in de kindertijd beschermt ons voor een mensenleven. Dit begin van de vaccinatie, is het risico bij volwassenen met een jeugd-en vaatziekten te infecteren, bijzonder groot. Vaak zijn de klachten dan ook zwaarder. Vaccinaties beschermen.

Het jaar 1980 was een mijlpaal in de geschiedenis van de geneeskunde: De world health organization (WHO) zei op het moment in de wereld voor de pokken. De ziekte, die had beweerd miljoenen slachtoffers, werd verslagen. Het werd beheerd door een streng vaccinatie programma. De angst van de pokken moet hebben, aangezien niemand. Echter, deze zekerheid heeft ook zijn keerzijde.

Geweldig Hier

Omdat veel andere kinderen ziekten konden worden terug geduwd uitgeroeid, maar dat zijn ze niet. In 2011, bijvoorbeeld, waren er meer dan 1500 gevallen van mazelen in Duitsland – dat is tweemaal zoveel als het jaar daarvoor.

 

Als de waterpokken zijn al lang vergeten zijn, kan toeslaan van het Virus opnieuw: laat gordelroos aflevering

Goed om te weten: gordelroos wordt veroorzaakt door hetzelfde Virus als de waterpokken. Alleen degenen die zijn geïnfecteerd met een jeugd-en vaatziekten, kunnen later gordelroos krijgen. De wind zakte de pokken, overleven het virus zelfs voor decennia in bepaalde zenuw knooppunten en wachten op hun Kans. Dit komt als afweer van het lichaam verzwakt zijn, bijvoorbeeld in de hogere leeftijdsgroepen. Dan, de excitatie migreert met de wetenschappelijke naam van het varicella-Zoster langs de zenuwbanen naar de huid en zorgt ervoor dat de typische blaasjes. De verwekker behoort tot de groep van de herpesvirussen. Dit is de reden waarom gordelroos wordt ook wel Herpes zoster. U last heeft van gordelroos, moet u een strik om kanker patiënten en andere mensen met een verzwakt immuunsysteem, omdat het Virus is zeer besmettelijk. In geval van contact met de zwangere, de ongeboren Baby zou kunnen nemen Zwanger ernstige schade. Voor baby ‘ s, de infectie is gevaarlijk.

 

Niettemin, de artsen hebben voor het registreren van een steeds groeiende Hier. Dat is, veel ouders volgen de aanbevelingen van het Comité voor vaccinatie (STIKO) van het Robert Koch-Instituut en kunnen de kinderen om consequent te vaccineren. Inmiddels zijn er veel jonge mensen en volwassenen zijn niet beschermd tegen de typische kinderziekten.

Het Risico Van Ontsteking Van De Hersenen

Het is, maar als een volwassene, met een kinder-en vaatziekten, het is vaak ernstiger dan in de kindertijd. Een gevolg van de mazelen kan een gevaarlijke ontsteking van de hersenen. In het geval van kleine kinderen is het zeer zeldzaam: slechts één van de 10 000-besmette kinderen in het geding is. Van de volwassenen besmet met mazelen, echter, krijgt ongeveer één op de 500. een dergelijke ontsteking van de hersenen.

Combinatie vaccinatie beschermt

Effectieve bescherming tegen kinderziekten alleen vaccinatie. Die had een zieke in contact met een Mazelen en is niet gevaccineerd zijn (of haar vaccinatie status niet weten), moet je praten met de spuit, binnen drie dagen na het contact met de Zieke.

Deze vaccinatie is een combinatie van een injectie beschermt ook tegen Bof en rubella. Voor alle Geboren in 1970, de zorgverzekering dekt de kosten van de vaccinatie. Wie weet of hij zijn ingeënt eens, je moet geen angst hebben van een tweede spuit, want te veel kan je niet laten vaccineren van een lichaam. De STIKO raadt toch voor een aantal jaar die de vaccinatie tegen mazelen, Bof en rubella is herhaald na minstens een maand als de eerste spuit niet heeft toegeslagen.

Die Kombi-Impfung schützt vor Masern, Mumps und Röteln

De combinatie van vaccinatie beschermt tegen mazelen, Bof en rode hond

Vooral vrouwen met een kinderwens moeten zichzelf beschermen in de tijd tegen de gevaarlijke besmettelijke ziekten. In het bijzonder, Bof en rode hond kan schade veroorzaken aan het ongeboren kind. Vrouwen stekker in de in het eerste trimester van de zwangerschap met de Bof, kan leiden tot een miskraam. Een rubella-infectie kan veroorzaken dat de Baby aan het hart en de hersenen schade zo goed als Blind – en doofheid. En mannen zijn ook in gevaar. Een testiculaire ontsteking en onvruchtbaarheid dreigt in het geval van de Bof.

Deze kinderziekten

Waterpokken zijn onder de onschuldige kinderen de ziekte. Echter, het Virus kan toeslaan op de leeftijd. Vaccinatie tegen waterpokken is aanbevolen door de STIKO voor kinderen en jongeren tot 17 jaar. De vaccinatie kan worden uitgevoerd samen met de mazelen, de Bof en rode hond.

Kinkhoest

De meest voorkomende kinder-en vaatziekten bij volwassenen is kinkhoest. Omdat geen van beide is een ziekte bij kinderen geven een vaccinatie levenslang bescherming. Daarom, deskundigen adviseren alle volwassenen, samen met de tetanus-vaccinatie bescherming tegen Kinkhoest te vernieuwen.

Convulsieve aanvallen van hoesten zijn voor de ziekte typisch. En na elke aanval van de patiënt ademhaling met een gierend geluid, en daarmee is de Naam van kinkhoest. Wordt veroorzaakt door bacteriën.

Mazelen

Mazelen virus kan worden overgedragen door hoesten, Niezen of handen schudden. De ziekte breekt uit, en dan over twee weken later. De eerste symptomen zijn van een ontsteking in de luchtwegen en koorts. Vervolgens een uitslag volgt op het hele lichaam.

Bof

Tot 25 dagen in beslag kan nemen na de besmetting tot de ziekte uitbreekt. De Getroffen klagen over hoofdpijn en pijn in het lichaam. In mannen, het Virus kan leiden tot onvruchtbaarheid. Daarnaast is de oorspeekselklier kan zwellen, wat leidt tot de “hamster wangen”.

Rode hond

De virussen die de oorzaak zijn van deze ziekte wordt overgedragen door druppeltjes infectie. Symptomen zijn huiduitslag, koorts en gezwollen lymfeklieren zijn. Vooral gevaarlijk rubella-infectie voor het ongeboren kind als de moeder van de vangsten in de eerste drie maanden van de Zwangerschap.

Geef een reactie

Scroll To Top