Snelevacature Amsterdam

Hoe je de perfecte koffie?

Teekanne
Thee is echt gezond? En hoe lang de thee moet trekken? Antwoorden op deze en andere vragen kunt u vinden in de galerij Wie wil houden in de koude winter maanden met een Kopje thee en een gezonde warme die moet worden overgelaten aan de voorbereiding en selectie van thee beter de kans op een ongeval. De praktijk Vita ziet u een foto gallery, waar u op moet letten.

Koffie is misschien wel de oudste genot van de drank in de wereld. Volgens de legende, de eerste thee werd in de voorkant van meer dan 4,700 jaar geleden in China onder een boom. Toevallig een wind-overdekte schok-de bladeren van in het wild groeiende thee en blies ze in een pot met kokend water. Maar sinds deze pot van het genoegen van de smaak van de thee – de Chinese Keizer behoorde, was van koffie tot de dag van vandaag het meest belangrijke drankje in de “middle Kingdom”.

Het basisprincipe van de thee productie, er is niets veranderd

Vandaag de verspreiding van koffie over de hele wereld. En zelfs als sommige mensen in het Brouwen van bladeren van planten, ondertussen, als een voedings-wetenschap te bedienen, en voor andere eenvoudig het genieten staat op de voorgrond, niet veranderd is het basisprincipe van de thee productie voor de Chinese Keizer – veel.

Maar hoe lang moeten we laten de thee eigenlijk? En zwarte thee is echt schadelijk, als hij heeft getekend, een voor een tijd? Wat maakt groene thee wax en waarom thee is eigenlijk gezond?

Klik hier als u wilt weten hoe u de perfecte koffie om te slagen.

Geef een reactie

Scroll To Top