Snelevacature Amsterdam

Hoe kan ik het afdanken van de medicatie op de juiste manier?

Medikamente werden im Klo runtergespült
Bijna elke tweede flush oude medicijnen door het toilet, laat een nieuwe studie, Volgens een rapport van het Federale Ministerie voor onderwijs en onderzoek, de helft van de duitse oude geneesmiddelen in de gootsteen of het toilet spoelt gewoon afsluiten – met fatale gevolgen voor ons grondwater en de gezondheid van elk Individu

Sporen van geneesmiddelen in de basic water

De gevolgen van deze juiste manier van verwijderen: De geneesmiddelen in het rioolwater naar de behandeling van dergelijke hoeveelheden drugs in onze zuiveringsinstallaties zijn niet ontworpen. Dat is de reden waarom deskundigen waarschuwen dat de residuen van de tabletten voor in het drinkwater en leiden tot schade aan de gezondheid.

Dus antibiotica die uiteindelijk in het grondwater, het bevorderen van het ontstaan van antibioticaresistentie bij bacteriën. Met fatale gevolgen: elk Jaar 25.000 mensen sterven in de landen van de EU-experts geschat dat infecties met resistente bacteriën. In de toekomst zouden kunnen versterken dit effect, tot nu toe niet of slechts zeer moeilijk zijn goed te behandelen-te-behandelen van ziekten.

Een ander risico in anticonceptiva opgenomen hormonen: je Krijgt aan het drinkwater, kan van invloed zijn op de vruchtbaarheid van mannen, stelt arts.

Hoe u overtollige geneesmiddelen goed

Er is geen Duitsland-brede uniforme systeem voor de verkoop van drugs. In sommige steden en gemeenten geneesmiddelen worden afgezet tegen de recycling center, en anderen in de apotheek of via het huishoudelijk afval. Hier vindt u informatie over hoe de medicatie mogen worden weggegooid in uw omgeving. Basic worden behandeld met medicijnen op basis van kruiden en andere over-the-counter-medicijnen.

Geef een reactie

Scroll To Top