Snelevacature Amsterdam

Hoe Vitamine C kan het behoud van de gezondheid van de ogen en het Centrale zenuwstelsel

De klassieker onder de voedingssupplementen – Vitamine C – beschermt een nieuwe studie toont aan dat slechts van verkoudheid, maar zorgt er ook voor dat de zenuwcellen van het oog naar behoren functioneert. Daarnaast is Vitamine C ondersteunt, dus de verklaring van de studie, het functioneren van de hersenen kan worden aangetoond.1

Wetenschappers van de Health & Science University in Oregon, kwam in een studie over de werking van Vitamine C tot verrassende resultaten. Ze vinden dat Vitamine C is nodig voor het verkrijgen van de op het netvlies cellen gezond en ter bescherming van de visuele functie op deze manier. Op hetzelfde moment, de leiders van de studie opgemerkt dat dit effect van Vitamine C kan alleen op het netvlies cellen is beperkt, maar met grote waarschijnlijkheid naar het gehele Centrale zenuwstelsel.

“Wij vinden dat de cellen alleen goed werken als ze doorweekt zijn, zowel van binnen als van buiten in een relatief hoge dosis van Vitamine C,” zegt Dr. Henrique von Gersdorff, Plaatsvervangend hoofd van de studie. “En omdat de retina is een onderdeel van het Centrale zenuwstelsel, het geeft het resultaat van de studie naar het feit dat Vitamine C speelt een belangrijke rol in het functioneren van de hersenen, die werd onderschat door het onderzoek tot nu toe.”

In eerdere studies werd aangetoond dat de Vitamine C-gehalte in het Netvlies verhoogt ook in het geval van de ontvangsten uit meer dan 2000 mg Vitamine C per dag, met een hogere omzet en gedeeltelijk ongebruikte wordt uitgescheiden.

Volgens de wetenschap tijdschrift, het Journal of Neuroscience publiceerde de gegevens in een studie, het studie-netwerk werd stukjes huid van goud vis. Dit netwerk is het netwerk zijn huid huiden met betrekking tot de biologische structuur verbazingwekkend gelijkaardig.

De gezondheid van het oog

auge-vitamin-c-carotin De gezondheid van het oog in de demografische vergrijzing van de maatschappij wordt steeds belangrijker. Ongezonde voeding leidt tot veroudering kan niet meer genieten van het einde van de bevolking, de toegenomen levensverwachting. Dit is precies waar het belang van een voedingssupplement naar voren komt.

Het merendeel van de wetenschappelijke studies gericht op de Macula, de plaats van het netvlies met de grootste dichtheid van lichtgevoelige cellen, die vaak wordt aangeduid als de gele vlek. In het Kielzog van de oprukkende leeftijd van de meerderheid van de mensen leeftijdsgebonden Degeneratie van de Macula. Door middel van gerichte voedsel ergängung van de zogenaamde AMD kan worden tegengegaan.

Volgens een onderzoek van Frost & Sullivan (2008), de carotenoïden Luteïne en Zeaxanthine op. Ervaring heeft aangetoond dat de wijze van optreden van deze carotenoïden is verbeterd door de toevoeging van micro-voedingsstoffen zoals Astaxanthine, Beta-caroteen en vitamine A, C en E). De studie van de Universiteit van Gezondheid en Wetenschap blijkt nu dat Vitamine C is het effect van buiten deze actieve stof combinatie is uiterst volledige impact op de gezondheid van de ogen.

Vitamine C is voor het Centrale zenuwstelsel

De aangehaalde studie is niet alleen een positieve invloed op het gezichtsvermogen en de gezondheid van het oog, maar maakt het ook mogelijk conclusies te trekken over het functioneren van het Centrale zenuwstelsel. De volgende analogie is de huid tussen de retina en de hersenen: Wanneer het systeem is een onderdeel van het Centrale zenuwstelsel en hebben speciale receptoren, de zogenaamde GABA-TYPE receptoren.

Deze receptoren het regelen van de snelle communicatie tussen hersencellen, omdat zij als een soort van remmende rem op de stimuli, de neuronen communiceren en de concentratie. Het onderzoeksteam van de Health and Science University bleek dat deze receptoren kan werken zonder voldoende Vitamine C leveren is ontoereikend.

Vitamine C-opslag in de hersenen

demenz vitamin d gedaechtnisNiettemin, Dr. von Gersdorff moet toegeven dat de operatie werd onderzocht van Vitamine C in de hersenen is nog onvoldoende. Echter, we weten dat de hersenen opgeslagen Vitamine C is de laatste, die wordt verbruikt door het lichaam, als men last heeft van een vitamine tekort. “Misschien kunnen we hieruit concluderen dat Vitamine C is belangrijk voor het functioneren van de hersenen van het grootste belang,” zei hij.

Scheurbuik, veroorzaakt door een uitgesproken gebrek aan Vitamine C, uitgedrukt als een van de symptomen in de ontwikkeling van een Depressie, en het bewustzijn van de zwakke punten. Het onderzoek kan ook informatie verstrekken over andere ziekten die worden veroorzaakt door de slechte werking van de zenuwcellen. Voorbeelden van dergelijke ziekten, onderzoekers van de Oregon University aan de ene kant, om te bellen naar de Groene Ster, aan de andere kant, epilepsie.

“Mogelijke manier kunnen helpen een hoge dosis Vitamine C behandeling, mensen met glaucoom,” zegt van Gersdorff. “Hoewel dit slechts een speculatie, maar werd betaald door onze cellulaire onderzoek, de basis voor de verdere hypotheses en onderzoeken.”

Geef een reactie

Scroll To Top