Snelevacature Amsterdam

Hoe werkt een gastro-oesofageale reflux behandeling?

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Zoals in het geval van een reflux van de behandeling gaat, hangt vooral af van de vraag of de arts de diagnose Reflux in een vroeg stadium, of dat de ziekte zich in een verder gevorderd stadium en grotere ongemak.

  Met een lichte Reflux voor een speciale behandeling is vaak niet nodig. Enkele eenvoudige en Algemene maatregelen zijn meestal voldoende voor het verlichten van het ongemak aanzienlijk, en de reflux grip te krijgen. In het bijzonder, de juiste voeding kan een belangrijke bijdrage leveren. Voor sommige mensen zal dit betekenen een ingrijpende verandering in het Dieet. Mensen moeten nemen vooral vet voedsel, chocola, scherpe kruiden, zure levensmiddelen, koffie, alcohol en koolzuurhoudende dranken alleen met mate, want dit kan een toename van het ongemak. Het is ook belangrijk dat de laatste maaltijd zo mogelijk enkele uren voor het naar bed gaan en af te zien van een bijzonder heerlijk avondmaal. Bij het Slapen is het aanbevolen om op te slaan het hoofd hoog, zodat het zuur in de maag minder gemakkelijk kan stromen in de slokdarm.

  Reflux medicatie de behandeling

  In het geval van mensen met de ziekte van slokdarm-ontsteking, of in welke de klachten komen met name vaak, in het geval van een reflux medicamenteuze behandeling zinvol is. Op zijn best, de zogenaamde proton-pomp remmers, die remmen de vorming van maagzuur. Mensen moeten nemen van deze medicatie, afhankelijk van de individuele behoeften over een periode van een paar dagen of weken en bereikt een zeer snelle verlichting van Reflux symptomen. In het Algemeen, de behandeling met een relatief hoge dosis begint te bevorderen een snelle genezing van de beschadigde slokdarm-slijmvlies. Daarna onderhoudstherapie met een veel lagere dosis. Sommige mensen kunnen stoppen met de medicatie na verloop van tijd, in andere gevallen een permanente behandeling met protonen is in een langdurige Reflux, maar de pomp remmers is noodzakelijk.

  Reflux behandeling operatief

  Ongeveer 90 procent van alle mensen die last hebben van zure reflux ziekte, de behandeling met protonpompremmers zeer succesvol, zodat deze methode van behandeling is het eerste middel van keuze. Een paar mensen tolereren niet zuur remmende medicijnen, wel of niet reageren op de behandeling goed genoeg. In dergelijke gevallen kan een reflux chirurgische behandeling is handig. Dit geldt ook als de ziekte in een verder gevorderd stadium en al zweren, littekens, of een Barrett-Slokdarm hebben gevormd. Tijdens de Operatie wordt een manchet is in het gebied van de sluitspier van de slokdarm geplaatst, en dat vergroot de druk van de spier en dus de spier weerstand. Op deze manier wordt de vergrendeling functie van de spier en de Reflux is het verbeteren van klachten.

  Lees meer: preventie

  Geef een reactie

  Scroll To Top