Snelevacature Amsterdam

Hoe weten ze de pijn van waar u moet voorkomen?

Frau mit Kopfschmerzen
Zeer sterke pijnstillers, zoals opiaten, zijn van invloed op de Sensoren in het zenuwstelsel Ongeveer 40 procent van alle Duitsers regelmatig gebruik van pijnstillers. De meest voorkomende ontsteking van de worden genomen anti-inflammatoire geneesmiddelen, zoals Ibuprofen, Diclofenac, Naproxen of Asa (Aspirine).

Anti-inflammatoire geneesmiddelen zijn “zure”

Zoals in het geval van ontsteking, de pH van de aangetaste weefsels, ook in de richting van zure wijzigen, te accumuleren en deze fondsen. Lokaal, ze remmen de vorming van zogenaamde bemiddelaars. Het zijn geproduceerd door het lichaam, lokaal handelen chemische boodschappers die de pijn veroorzaken of versterken. Voor het lichaam zijn ze belangrijk, omdat pijnsignalen naar de hersenen dat er iets mis is.

Pijnstillers moet niet te vaak

Vervolgens stelt de juiste deel van het lichaam de eigen genezende processen in beweging. Op hetzelfde moment dat de boodschappers hebben maar de effecten luchtwegen, de maag en de darmen, de nieren of het hart-en vaatstelsel. We duwen het proces met een pijnstiller kunt verlichten de pijn, maar kunnen ook bijwerkingen hebben, zoals Gastritis, gastro-intestinale ulcera of bloedingen. Geen veranderingen in het lichaam en zijn eigen genezing en bescherming mechanismes om duurzaam te zijn, we moeten deze tabletten Pijn, daarom alleen in uitzonderlijke gevallen.

Pas op voor Paracetamol

Wees voorzichtig met Paracetamol, want het kan giftig effect op de lever. Dus, strikt moeten worden nageleefd, de dosering van de aanbevelingen in de bijsluiter. Een soortgelijke pijnstillers zoals Ibuprofen en co. is dipyrone, die helpt, maar minder goed in het geval van pijn veroorzaakt door de ontsteking. Het exacte werkingsmechanisme is het onderzoek nog niet bekend, maar het lijkt ook het lichaam van invloed zijn op zijn eigen beschermende hormonen. Zij heeft echter, in sommige gevallen, van een iets betere gastro-intestinale tolerantie.

Opiaten wet op de Sensoren in het zenuwstelsel

Andere dan de hierboven genoemde middel van de zogenaamde opiaten zijn zeer sterke pijn lijken drugs zoals morfine of andere opiaten. Ze pijn in ernstige chronische of ernstige ongevallen op de weg en om te handelen niet rechtstreeks op de pijnlijke plek, maar in het Algemeen, de Sensoren in het zenuwstelsel, die de natuur bedoeld is voor de onderdrukking van pijn. Het lichaam van de eigen actieve stoffen, waarvan de werking wordt gesimuleerd als de aanmaak van endorfines-bekend.

Geef een reactie

Scroll To Top