Snelevacature Amsterdam

Hoest? Dit kan ook het gevolg zijn van Reflux

Bei Reflux gedünstetes Gemüse
Vermijd eten dat zwaar op de maag. Gestoomde groenten als bijgerecht, ideaal In het geval van bepaalde symptomen, we denken aan een koude, maar vaak de maag achter. De praktijk Vita laat zien hoe interpreteren we de borden goed en hoe overvloedige voeding voor uw lichaam kunnen beschadigen.

Reflux of de verkoudheid?

Je moet in de nacht voortdurend hoesten? Het brandt in de ochtend in de nek? Ze hebben vaak last van slikproblemen of heesheid? Dan is de verdenking is op een koude. Het is echter vaak heel anders – namelijk Reflux. Elke derde duitse last van. Als een oorzaak van Reflux in een weelderige, zware-en vetrijk voedsel, vaak in verband met (veel) alcohol.

Gebraden gans, wijn en co. te verhogen in onze maag zuur productie, en vooral in de avond voor problemen. Als we zijn, in staat is om stroom terug het zuur in de maag gemakkelijker in onze slokdarm waar het irriteert de slijmvliezen en de stembanden, en triggers in veel gevallen, de hoestbuien. In de Ochtend zien we de sterke Branden in de keel. Velen denken dan van een zere keel – dit is in sommige opzichten waar. Echter, er is geen virus achter de rug, maar het sterk bijtende maagzuur. Ze pijn aan de oppervlakte van onze slokdarm en het brandt!

Het Probleem over een langere periode blijft, het kan echt gevaarlijk zijn: Beschadigde stembanden, bijvoorbeeld, leiden tot chronische heesheid, in de maag en de slokdarm met de tijd bloeden of zweren.

De prominente geval: Bill Clinton

Bill Clinton leidet unter Reflux

De reden voor de voortdurende heesheid van de voormalige VS-President van de reflux is

De Artsen vermoeden van allergieën, Astma en Congestie. Maar de echte reden voor de heesheid van de voormalige AMERIKAANSE President is Reflux. Dit Lijden wordt begeleid op Bill Clinton voor zijn gehele ambtstermijn tot de dag van vandaag.

 

Obesitas is een van de grootste risicofactoren voor gastro-oesofageale Reflux

Het brandend maagzuur al chronische, de arts spreekt van reflux. De bovenste kringspier van de maag tot SAG permanent of voor de productie van maag zuur verhoogt pathologisch. De reflux is moeilijker te behandelen dan de maag, met de juiste voeding te stoppen. Dan medicijnen nodig zijn, de overmaat zuur in de maag te binden en het verminderen van de productie. Risicofactoren zoals Roken, alcoholgebruik en Obesitas moet worden zo veel mogelijk beperkt. Dit helpt niet, alles is er nog de mogelijkheid van een Operatie. Een manchet wordt geplaatst rond de maag ingang, die voorkomt het terugstromen.

De juiste voeding, voor zure Reflux te voorkomen

  • Verse gember thee te versterken lichte maag, de sluitspier van de maag. Ook bananen goed doen: het beschermen van het zuur in de maag slijmvlies van de maag.
  • Een glas lauw water zonder koolzuur, slokje, helpt. Het is de maag neutraliseert de zuurgraad.
  • 1 eetlepel natuurlijke yoghurt maagzuur voor en na het eten strijd.
  • Een eetlepel medium hete mosterd kan binden dankzij de Oliën overtollig maagzuur.

Het moet je vermijden met zure Reflux beter

  • Pepermunt thee ontspant binnen een paar minuten de sluitspier van de spieren van de maag en bevordert de Zure reflux.
  • Koffie en alcohol stimuleren van de productie van maag zuur.
  • Koolzuurhoudende dranken te vermijden.
  • Nicotine kan leiden tot ontspanning van de sluitspier van de maag.
  • Vette gerechten, zoals gans of franse frietjes bevorderen de ophoping van maagsappen. Een brandy na het diner, harm ook: Hij verlamt de buikspieren.

Geef een reactie

Scroll To Top