Snelevacature Amsterdam

Hoge bloeddruk: Minder medicatie dankzij pine bark extract

Pine bark extract helpt de bloedvaten samentrekken en verwijden. Dus, de cassette met de OPC-met-extract ondersteunt het lichaam om de bloeddruk te reguleren. In een studie is aangetoond dat pine bark extract minder medicatie voor hoge bloeddruk genomen.

Medicijnen om de bloeddruk te verminderen in veel gevallen zijn zeker nodig, maar hebben het nadeel dat ze kunnen worden vrij aanzienlijke bijwerkingen. Een arts die de diagnose van hypertensie, de tarieven van haar patiënten, daarom, stoppen met Roken, de consumptie van alcohol te beperken, een verandering in het Dieet, strategieën te ontwikkelen voor het beheer van stress en een oefening programma te respecteren.

Door deze maatregelen een lagere dosering te verminderen hoge bloeddruk geneesmiddelen en op de lange termijn regulatie van de bloeddruk is bereikt, een verdere Ingreep overbodig is.

Een Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie Parallel Design, werd uitgevoerd bij de Guang an men-Ziekenhuis van de Chinese Medische Wetenschap Research Institute in Beijing, China,, nu blijkt dat het nemen van pine bark extract, de noodzaak voor een drug noemen kan verminderen.1

Nifedipine dosering aanzienlijk kan worden verminderd

pinien extrakt pycnogenol bluthochdruckEen totaal van 58 mensen namen deel aan het onderzoek. Alle proefpersonen werden beïnvloed door hypertensie en nam medicatie om het te controleren. De studie duurde 12 weken. Een groep kreeg een Placebo, terwijl een andere groep deelnemers werd toegediend dagelijks 100 milligram pine bark extract van het merk Pycnogenol®.

Hier, de wetenschappers waren in staat om te bepalen dat tot het einde van de periode van onderzoek zou kunnen worden genomen, kan de dosering van nifedipine, een calcium-antagonist met een sterke verlaging van de bloeddruk effect significant door de helft. Ongewenste bijwerkingen waren hypertensie, typisch voor de marges – intestinale klachten, duizeligheid, hoofdpijn en Misselijkheid. Deze klachten werden echter, in beide groepen gelijk, en waren van lage intensiteit.

Het onderzoeksteam kwam dus in de conclusie van de beoordeling dat de inname kan de juiste pine bark extract, een lichte hoge bloeddruk aanzienlijk, en daarom wordt aanbevolen.

Bovendien is al bevestigd dat de anti-oxidant activiteit van pine bark extract in eerdere studies. Het extract kan worden gebruikt voor het stoppen van inflammatoire processen, remmen de aggregatie van bloedplaatjes, en een bijdrage in de strijd tegen vrije radicalen. Dit zijn allemaal invloeden die een impact hebben op de gezondheid van het hart en de bloeddruk.

De Duitsers doen te weinig aan de bestrijding van hoge bloeddruk

Bewegung Bluthochdruck MittelDuitsland heeft ook een top positie wereldwijd in het Vóórkomen van verhoogde bloeddruk. Ongeveer 55 procent van de duitse burgers worden beïnvloed. Een Europees gemiddelde van slechts 44 procent en in de Verenigde Staten, en de bewoners, vaak met een bijzonder ongezonde levensstijl met fast food, gebrek aan lichaamsbeweging en overgewicht zijn gebracht, zijn ziek slechts 28 procent van hoge bloeddruk.

Het feit is dat de AMERIKAANSE burgers zijn alleen significant meer kans om voedingssupplementen zoals pine bark extract, maar ook Vitamine -, minerale -en Omega – 3 supplementen. Ook het Percentage van de Amerikanen die participeren in anti-hypertensieve therapie, dat wil zeggen een combinatie van verschillende maatregelen tegen hypertensie, om deel te nemen, tot 100 procent hoger dan in Duitsland. Deze Cijfers bewijzen het: In Duitsland zijn er in Termen van hypertensie Screening en behandeling is nog steeds een inhaalslag te maken.

Arginine en pine bark extract

Verder, in Duitsland tot nu toe nauwelijks bekende maatregel ter ondersteuning van de regulatie van de bloeddruk, de inname van L-arginine. Dit aminozuur levert de vaten met de neurotransmitter (nitric oxide) regelt vasculaire uitbreiding. L-arginine zorgt bij hypertensieve voor een verbetering in de bloeddruk van ongeveer 10 mm Hg.

Een leuke bijkomstigheid voor de mannen: de schepen van de mannelijke seksuele orgaan verbeterd kan worden en dus arginine is ook gebruik gemaakt van een seksuele stimulans. De combinatie met pine bark extract is significant effectiever dan de inname van de afzonderlijke stoffen.

Meer over pine bark extract en de effecten daarvan.

Meer over L-arginine en haar gevolgen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top