Snelevacature Amsterdam

Hoge dosis Vitamine D vermindert fractuur risico: een Meta-studie

Vitamine D versterkt het skelet en te beschermen tegen osteoporose en bot-breuken in de ouderdom, die heeft nu aangetoond in een Meta-studie (een systematische analyse van een groot aantal studies).

Met toenemende leeftijd, het risico op een botbreuk toeneemt. Dit is omdat de botten verliezen het elastiek van de aandelen, minder kalk opgenomen, en de Algemene droogte. Meer dan 20-jaar-oude verdrievoudigd lijden 70 jaar, het risico op een botbreuk.

Daarnaast is ook het gevolg van de neiging om de splinter in de ouderenzorg, in het geval van een botbreuk vaker complicaties optreden. Ook voor mensen met artrose een gezonde botmassa en Vitamine D is belangrijk: In het geval van activiteiten met een kunstmatige gewrichten, het resultaat wordt grotendeels bepaald door de kwaliteit van het bot.

[box type=”info” style=”rounded” border=”full”]osteoporose is nu een van de belangrijkste oorzaken van de kosten van de gezondheidszorg. Vooral verraderlijk: osteoporose manifesteert zich door pijn tot op het bot op een gegeven moment zelfs met een relatief kleine belasting op breekt.[/box]

Wetenschappers van de Universiteit van Zürich hebben aangetoond dat er een bekend en geaccepteerd context, rijk aan Vitamine D zijn voeding met een gezonde structuur van het skelet door een meta-analyse van gegevens van meer dan 31.000 mensen boven de leeftijd van 65 jaar en meer in Detail.

Tot 30 procent lager risico op een breuk in de heup

Arthrose Osteoporose und Vitamin DDe gegevens voor de analyse zijn gebaseerd op een totaal van elf gerandomiseerde klinische studies. Van dit Zwembad, en de persoonlijkheid geïsoleerde kenmerken in termen van leeftijd, de basis van de concentratie van Vitamine D in het bloed, een mogelijke extra inname van calcium supplementen evenals informatie over de vraag of de deelnemers waren anders is voorzien van medische zorg of niet.

Na de Evaluatie van de individuele gegevens, die gedefinieerd werden vier groepen. De indeling is gemaakt op basis van het criterium, hoeveel Vitamine D is in een schaal van Nul tot 2000 IE (50 microgram) van de individuele deelnemers.

Dus de wetenschappers van de Alpine Republiek om te bewijzen dat een inname van Vitamine D kan het risico van in de leeftijd de meest voorkomende breuken in de heup door tot 30 procent. De incidentie van andere fracturen werd verminderd met 14 procent.

De beste resultaten werden genoteerd in de gegevens van de deelnemers die zich in het bovenste kwart van de doses. Het is ook interessant dat in het geval van een inname van minder dan 800 IE (20 µg), zijn er geen veranderingen in het Voorkomen van botbreuken dan mensen die geen extra Vitamine D, waargenomen 1.

[box type=”alert” style=”rounded” border=”full”]Oudere mensen moeten daarom aandacht besteden aan de bevordering van de gezondheid van de botten aan het feit dat uw voedingssupplement bevat ten minste 20µg Vitamine D per dag.[/box]

Effect van Vitamine D in de loop van de Evolutie geoptimaliseerd

In deze context is het belangrijk om het Werk van Professor Dr. Michael F. Holick. De aan de Universiteit van Boston, verenigde staten, hebben de wetenschappers de verdienste van 25-Hydroxy-Vitamine D3 of Calcidiol (25-OH-D) zijn te wijten aan de actieve Vorm van Vitamine D, 1,25-Dihydroxy-Vitamine D3 of Calcitriol, is geïdentificeerd.

Evolutie van de gunsten van mensen met hoge Vitamine D-niveaus

In meer dan 400 publicaties, Professor Holick presenteert in detail de verbinding van Vitamine D met de gezondheid van de botten. Daarnaast is het mogelijk voor de arts en biochemicus op het belang van Vitamine D in de Evolutie.

Als gevolg van deze feiten, het is vooral begrijpelijk dat in de loop van de Evolutie die organismen die het voordeel had, dat permanent blootgesteld aan de zon, het licht en zo zijn met name actief in de huid een natuurlijke bescherming en tegelijkertijd met de productie van Vitamine D een permanente werking van de Skelets konden krijgen. 2

De neiging tot broze botten leidt in een natuurlijke omgeving met de veiligheid van een sterke toename van de sterfte. Dus die van u die van Generatie op Generatie, een hoger tarief van de voortplanting van het organisme kan altijd gebruik maken van de optimale Vitamine D een goede gezondheid te behouden 3. Door middel van de werkgelegenheid met dit spannende Samen, we doen niet begrijpen hoe veel van de natuur werkt. We kunnen toepassen van deze kennis ook om te minimaliseren, bijvoorbeeld door een rijk aanbod van Vitamine D het risico van ziekte.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top