Snelevacature Amsterdam

Homeopathie voor pijn in de rug

Homöopathie gegen Rückenschmerzen
Of chronische inflammatoire ziekten zoals de ziekte van bechterew, of acute pijn als gevolg van de spanningen: homeopathie kunnen mensen met rugpijn te helpen de spanning op de ziekte van bechterew – voor acute en chronische aandoeningen van de wervelkolom er zijn vele oorzaken. Homeopathie voor pijn in de rug biedt een effectieve en bijwerkingen-gratis drugs, iedereen kan het gebruiken.

Maakt niet uit, of acute voorschrijven door lumbago of chronische vanwege de ziekte van bechterew, rug pijn, Artsen meestal in eerste instantie sterke medische pijnstillers, zoals Ibuprofen of Naproxen. Het Probleem is dat Deze middelen alleen op de symptomen, niet de oorzaken van de klachten, en vaak worden over een langere periode van tijd.

Flexie-distractie tegen rugpijn

 

Dr. med. Uwe Diedrich, een arts en een Chirotherapeut in Norderstedt, Duitsland, verklaart dat de flexie-distractie en toont een Video van hoe het loopt.

Homeopathie voor pijn in de rug met succes

Ook daarom zachte Alternatieven, is in toenemende mate de aandacht van de wetenschap. Een van de meest gerenommeerde klinieken in Duitsland, het Charité-ziekenhuis in Berlijn, is onderzocht in een studie van hoe succesvol homeopathie voor pijn in de rug kan worden. Want ze heeft een duidelijk voordeel ten opzichte van andere natuurlijke geneeskunde: het kost niet veel tijd noch moeite – in tegenstelling tot acupunctuur, cranio sacraal therapie, en osteopathische behandelingen, en vaak voor weken op een afspraak te wachten. Daarnaast is homeopathie kan gecombineerd worden met alle andere conventionele medische en alternatieve therapieën. De effectiviteit van natuurlijke geneeskunde was voor een lange onbewezen en medische school zijn controversieel, maar nieuwe studies blijkt dat homeopathie voor pijn in de rug is uitstekend. In de studie van het Charité-ziekenhuis in Berlijn, 130 patiënten werden gevolgd gedurende twee jaar. Na drie maanden van een homeopathische behandeling, de symptomen had verminderd met een gemiddelde van 40 procent, na twee jaar, 60 procent. Een uitstekende waarde vanuit het oogpunt van pijn onderzoekers.

Homeopathische middelen in vergelijking

Een behandeling kan werken, bevestigen dat alle studies met placebo. Maar homeopathie is echt beter geschikt voor de behandeling van acute en chronische pijn dan andere alternatieve methoden? Om dit te doen, de artsen hebben vergeleken in een verdere studie van de hömoopathische behandeling met fysiotherapie. Na acht weken van de behandeling een veel sterkere verbetering van de klachten bleek dat de homeopathie patiënten dan in de fysiotherapie groep – een grote Verrassing voor de school van artsen. Maar niet voor homeopathie Artsen.

Krankengymnastik bei Rückenschmerzen

Artsen voerde een vergelijkende studie van de homeopathie voor pijn in de rug met fysiotherapie. Na acht weken van de behandeling een veel sterkere verbetering van de klachten bleek dat de homeopathie patiënten dan in de fysiotherapie groep

Homeopathie voor pijn in de rug: Het beste middel

Homeopathische geneesmiddelen speelt het lichaam een beetje. Je stoffen die een signaal van het lichaam op een ontsteking, een blessure, reactie op stress, of te sterke Stress, vooral in gebieden, waar 70 procent van ons immuun-cellen bevinden zich In het maag-darmkanaal. Het organisme reageert onmiddellijk. Hij probeert het Probleem op te lossen en geneest bijna terloops de actuele klachten. Homeopathie Artsen beweren dat een behandeling moet altijd gedaan worden in zijn totaliteit en in de omstandigheden van de patiënt moet beginnen. Wij hebben voor u de beste homeopathie voor pijn in de rug:

Lumbale | disc – | hoofd-hals | thorax-rug | spieren

Pijn in de rug waar ze vandaan komen en wat helpt

 

Pijn in de lumbale gebied

Acute geval: De pijn uitstralen naar de stuit. In dit pijn profiel en lichte aanraking zijn vaak ondraaglijk. Mogelijke oorzaken: gebrek aan lichaamsbeweging, langdurig Staan of Zitten, evenals de eenzijdige belasting. Spieren die niet worden gebruikt, en kan niet meer voldoen aan uw steun in de rug bij het einde van de functie. De actieve ingrediënten van de Hoef van het paard en het stimuleren van de spieren te ontspannen en pijn te verlichten.

Het beste middel: Castor Equi D6 drie keer per dag vijf Bolletjes. Een minimum van twee dagen van toepassing. Treedt er geen verbetering: ga Naar de dokter!

Chronische klachten: een slechte houding, of een ontsteking van het bot ziekte zoals de ziekte van bechterew, leiden tot diepe bot pijn in de lumbale wervelkolom. De klachten Worden versterkt. Vaak Beïnvloed worden ook last van spataderen. Aesculus hippocastanum (paardenkastanje) mobiliseert het zelfhelende krachten, heeft een anti-inflammatoire en neemt de druk weg van de wervelkolom.

De beste remedie: Aesculus Hippocatanum D6 drie keer per dag vijf Bolletjes.

Pijn op de tussenwervelschijf

Giftsumach gegen Rückenschmerzen

Een uittreksel uit het eiken-leaved poison ivy (Rhus toxicodendron) versterkt zwakke botten en spieren en ondersteunt de genezing van de geïrriteerde weefsel

Acute geval: Een verkeerde beweging of lichamelijke Overbelasting, zoals, bijvoorbeeld, door middel van Sport, kan leiden tot een gevoel van stijfheid in de wervelkolom. De pijn kan uitstralen tot in de armen en benen. Een uittreksel uit het eiken-leaved poison ivy (Rhus toxicodendron) versterkt zwakke botten en spieren en ondersteunt de genezing van het geïrriteerde weefsel.

De beste remedie: Rhus Toxicodendron D12; tweemaal binnen drie uur van de vijf-Globuli-bolletjes. De pijn niet verdwijnen dan moet je toestaan dat een hernia te onderzoeken.

Chronische klachten: Door de slijtage van de tussenwervelschijven van de buffer tussen de Wervels kleiner wordt, wordt de houding verandert. De omliggende spieren te ondersteunen neem aan het einde van de functie. Het gevolg van verhard weefsel en sterke kramp-achtige pijn langs de gehele rug. Paloondo (creosote Bush) pijn heeft-doden en stuiptrekkingen te verlichten.

De beste zijn betekent: Paloondo D6 drie keer per dag vijf Bolletjes.

De pijn van het hoofd en de nek

Acute gevallen: Plotselinge pijn in het hoofd en de nek van de hals worden meestal veroorzaakt door stress-gerelateerde spanning. Dit homeopathie geneesmiddel vermindert de Spanningen en heeft een kalmerende werking.

De beste remedie: Nux Vomica D3/D4; in eerste instantie om het uur, na het invoeren van herstel is drie tot vier keer per dag, vijf Bolletjes. Na drie dagen geen verbetering, zeker naar de dokter gaan!

Rosskastanie gegen Rückenschmerzen

Helpt bij pijn in de rug: paardenkastanje stimuleert het zelfgenezend vermogen, heeft een anti-inflammatoire en neemt de druk weg van de wervelkolom

Chronische klachten: tekenen van slijtage of reumatische ziekten veroorzaken pijn die kan uitstralen naar de nek en het hoofd. Homeopathische actieve ingrediënten uit de wol narcis en het verbeteren van de circulatie van het bloed en reuma kunnen onderdrukken van de symptomen.

Beste bronnen: zalm anthes D6 drie keer per dag vijf Bolletjes.

Pijn in de wervelkolom

Acute geval: de oorzaak van acute aanval van pijn in de wervelkolom zijn vaak kleiner, ontsteking van weefsel, in combinatie met Spier-dichtheid. De genezende stoffen van het hek raap (Bryonia cretica) werken niet alleen tegen de irritatie, maar als een natuurlijke relaxerend ontspanning van de spieren.

De beste remedie: Bryonia Cretica D4; in eerste instantie om het uur, na het invoeren van herstel is drie tot vier keer per dag, vijf Bolletjes. Een maximum van één week gelden.

Chronische klachten: aanhoudende pijn in de wervelkolom kan worden veroorzaakt door een aanhoudende ontsteking van het Bindweefsel. Beïnvloed zin, echter, in het Algemeen, als de spanning van de spieren. Omdat het bindweefsel en ondersteunt de spiervezels.

De beste manier is: heeft Bewezen een combinatie van Calcium Fluoratum D12, Silicea D12 en natrium Fosforzuur D6, respectievelijk, drie keer per dag twee tabletten in een periode van zes tot twaalf maanden.

De Atlas therapie: helpen met migraine, duizeligheid en pijn in de rug

 

Spierpijn

Acute geval: Extreme veranderingen in temperatuur of vocht, omdat ze bijvoorbeeld in een koele zomer regen, kan leiden tot enorme pijn in de rug. Dulcamara (Bitterzoet) brengt warmte terug in de spieren en bevordert de bloedcirculatie.

De beste remedie: Dulcamara D6; vijf Bolletjes, in geval van nood.

Chronische klachten: ze worden vaak veroorzaakt door Overbelasting, verwondingen, of een ontsteking van de werkzame bestanddelen van het kruid Rue tot effectief handelen tegen.

De beste remedie: Ruta Graveolens D3; drie tot vier keer per dag, vijf Bolletjes.

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top