Snelevacature Amsterdam

Honeymoon Cystitis: voorkomen dat alleen de passie die brandwonden!

Champagner und Pralinen im Honeymoon-Hotelzimmer
Champagne is taboe, als u wilt voorkomen dat Honeymoon Cystitis? Het antwoord op deze en vele andere vragen om de “bruids-cystitis” leer je in dit fotoalbum! Ongeacht of het echt is in de huwelijksreis of een romantisch weekend met uw Partner: Met deze tips, kunt u genieten van intense passie, maar zonder angst voor onaangename blaasontsteking!

Wat is Honeymoon Cystitis?

De term Honeymoon Cystitis, of honeymoon cystitis betekent een blaas infectie, die wordt begunstigd door regelmatig Seks. Bacteriën komen via een Penetratie of Overdracht via de handen in de urinebuis en vervolgens de blaas. De Honeymoon Cystitis treedt meestal vrij snel na seksuele activiteit, en manifesteert zich door te Branden en pijn bij het plassen.

Light-hearted romantiek zonder Honeymoon Cystitis

U wilt genieten van saamhorigheid en liefde met je Partner op een zorgeloze manier, zonder het hebben van een blaasontsteking door middel van Seks? Wat je in acht moet nemen bij het bed – en rondom het – en wat zijn de drie dingen die een must op uw nachtkastje, dat leer je in deze galerij: Honeymoon Cystitis preventie – klik hier en romantische vakantie zonder ontsteking van de blaas, genieten!

Geef een reactie

Scroll To Top