Snelevacature Amsterdam

Hypercholesterolemie – aanleg voor hart-aanval

Familiäre Hypercholesterinämie bei Kindern
Er zijn in de familie gevallen van hart-en vaatziekten vóór de leeftijd van 55 jaar. Jaar, moet worden gemeten het cholesterol niveau van het kind, een familiaire hypercholesterolemie uitsluiten van De erfelijke aandoening van de stofwisseling hypercholesterolemie veroorzaakt bij kinderen met een hoog niveau van cholesterol. De ziekte verhoogt het risico van een hartaanval op jonge leeftijd. Hoe kunnen ouders hun kinderen kunnen beschermen tegen deze kunt u hier vinden.

Of verhoogd cholesterol of een hoge bloeddruk – een belangrijke cardiovasculaire risico-factoren, niet alleen voeding en manier van leven, maar ook aanleg een grote rol. Zo is gestoord in een van de 500 mensen in het cholesterol metabolisme van de Jeugd door een genetisch defect; Artsen spreken van een “familiale hypercholesterolemie”. De Kwestie is geërfd van vader of moeder naar een specifiek defect Gen, zodat je lichaam maakt te veel cholesterol. Het Overschot verhoogt aanzienlijk het risico op Aderverkalking. Indien onbehandeld, meer dan 50 procent van de getroffen mannen en 30 procent van de vrouwen ontwikkelen schepen tot 60 jaar om de coronaire hart – met het risico van een fatale Aanval.

Xanthomas – let op hypercholesterolemie

Het defecte Gen kan ook gebruikt worden door beide ouders op hetzelfde moment, het kind geërfd, maar dit is zeldzaam. Beïnvloed sterven, meestal vóór 30. De leeftijd van een acute hartaanval. Typisch voor familiaire hypercholesterolemie Xanthomas. Deze goedaardige, centimeter groot huid tumoren, waarbij vet wordt afgezet, komen vooral voor in het tweede decennium van het leven. Van geluid en uiterlijk vergelijkbaar met de zogenaamde Xanthelasmas. De Cholesterol deposito ‘ s onder de huid op de oogleden. U kunt wijzen op de leeftijd van het kind op het verhoogde niveau van cholesterol.

Hypercholesterolemie: Preventie is belangrijk

Iedereen in de familie in een vroeg stadium, verhoogd vetgehalte van het bloed hebben plaatsgevonden, moet per se haar eigen waarden in voor de controle. Dit geldt in het bijzonder voor kinderen. Er is of was met Familieleden vóór de leeftijd van 55 jaar. De leeftijd van hart-en vaatziekten, moeten worden gecontroleerd en het vet in het bloed niveau van de kinderen. De totale moet worden cholesterol waarde met een maximum van 175 mg/dl. Familiaire hypercholesterolemie is, in feite, kunt u ze behandelen met medicijnen en diëten, tot ernstige hart-en vaatstelsel te voorkomen dat gevolgen.

Met het gen defect, echter niet vaststellen dat bijna 50 procent van de volwassenen in Duitsland vet, van het bloed niveaus boven het niveau van Risico van 200 mg/dl! Hier de oorzaak is meestal een verkeerde, om rijk te zijn in het fat-dieet. Aangezien alleen de systematische verschuiving te laag cholesterol dieet helpt.

Geef een reactie

Scroll To Top