Snelevacature Amsterdam

Hypnose in de geneeskunde

Tiefenentspannung während der klinischen Hypnose
Een hypnose is de diepste ontspanning punt dat we bereiken In hypnose veel mensen denken in eerste sceptisch van de circus shows. Maar meer en meer Artsen de behandeling van hun patiënten. Met groot succes.

Velen zullen ten slotte komen van het Roken. Andere vertrouwen na jaren terug naar de tandarts. En, meer onlangs, een aantal klinieken bieden de bevalling onder hypnose. Totaal verschillende gebieden – een oplossing. Dat klinkt als een wondermiddel. En in sommige opzichten, de klinische hypnose is echt een. Omdat zij bewezen heeft zoveel klachten, dat u zal versteld staan. Met circus-hypnose, dit alles heeft weinig te maken: dit is een wetenschappelijk goedgekeurde, absoluut een ernstige vorm van therapie.

Waar hypnose wordt gebruikt

Klinische hypnose is een psycho-therapeutische procedure, de toegang tot het onderbewustzijn maakt. Het helpt, fobieën, obsessief-compulsieve stoornissen of een verslaving om ziekten te genezen. Eetstoornissen, Angsten en trauma ‘ s zijn ook gebieden die aan het klassieke. Dankzij hypnose, veel mensen hebben een verminderd gewicht of zijn geworden zonder wreedheid tegen niet-Roken. Waarom? Want het maakt het voor ons makkelijker, oude gewoonten om de gewoonte te doorbreken en nieuw. Als Trance lichaam functies veranderen hartslag en ademhaling te kalmeren, de pijn verwerking wordt getroffen – het is de ideale medische opvolging van acties, bijvoorbeeld tijdens operaties. Tandheelkundige ingrepen of colonoscopies kan worden uitgevoerd in een besparing van tijd en de narcose opgeslagen. Ontspanning en verlichting van de pijn zijn de magische woorden voor de geboorte onder hypnose. Zwangere vrouwen krijgen de opdracht door psychologen in de zelf-hypnose, vervolgens kunt ontspannen tijdens de geboorte proces beter.

Klachten die worden beïnvloed door het autonome zenuwstelsel, kan vaak succesvol te behandelen, zoals eczeem, Psoriasis, migraine of allergieën.

Nils Reineking, Mentaltrainer und Geschäftsführer von Carlo Faraday

Nils Reineking, mental coach en Directeur van de Carlo Faraday Mentale Training GmbH in Bremen, Duitsland, individuele en groep-seminars over 18 locaties in Duitsland

Hoe een sessie verloopt

Het begin van een gedegen vooronderzoek. Het onderzoekt wat er precies is en wat zijn de behoeften, bijvoorbeeld, worden gedoofd door het Roken of eten. En er zal worden onderzocht in welke technologie ingrijpt om direct de aandacht naar binnen, met de nadruk op interne beelden, of om bepaalde delen van het lichaam te leiden van de Trance. De poort is open voor het onderbewuste, de therapeut met suggesties. “Het is de gecontroleerde uitwisseling van gedrag. Dit betekent dat wij in de plaats van, bijvoorbeeld, eten of Roken in het onbewuste Denken, terwijl hypnose door iets anders. Dit kan, bijvoorbeeld, de sport of het lezen van een boek. Het gaat over de aandacht. Zo beheer je ook de Verslaving om zich te ontdoen van, zonder iets te missen. Angsten weg te geven aan een gevoel van welzijn,” zegt Nils Reineking, mental coach en Directeur van CARLO van FARADAY. Voorbeeld van stoppen met Roken: de deelnemers van een stoppen-met-Roken seminars voor klanten die eerder hebben deelgenomen tevergeefs in andere seminars of mislukt zijn vaak, ondanks tal van HULPMIDDELEN om te stoppen met Roken. “Mijn klanten moeten niet naar mijn hypnose voortdurend de behoefte voelen om een gevecht met jezelf”, benadrukt de mental coach. Integendeel, de deelnemers aan het seminar worden verondersteld om te trainen door communicatieve processen en het gebruik van klinische hypnose, je mentale kracht en persoonlijke manier. Het is belangrijk om te herkennen, de oorzaken en schakel deze uit. Om uit te leggen waarom iemand rookt. Waarom eetbuien. Niet zelden is het een kwestie van Stress management. Nieuw gedrag kan helpen om strategieën en visie om te gaan met het Probleem. Tot slot, de arts leidt de patiënt om voorzichtig weer uit de Trance.

Hoe voelt Trance

Hypnotische Trance is een uitzonderlijke toestand, als meest verdacht. “Het is de diepste ontspanning punt kunnen we ooit te bereiken. Inmiddels zijn alle van de problemen en de druk, de Stress die volledig op de Achtergrond. Het is vergelijkbaar met de Snooze op de Bank.” Hoort u het rustgevende stem van de therapeut, is erg vriendelijk en behulpzaam.

Je bent overgeleverd aan de genade van de hypnotiseur is volledig onvrijwillig?

“Nee, want God’ s sake, dat zou slecht zijn. Het is de innerlijke ethische houding is ook van toepassing tijdens de hypnose. Het doet gewoon wat je echt wilt”, zegt Nils Reineking. Veel klanten zijn bang om zwak-gewild of dingen die prijs toe dat u wilt. Maar dit gebeurt niet met klinische hypnose of hypnotherapie. De deelnemers blijven in staat van werking en kan beslissen wanneer u wilt dat de klinische hypnose einde. In feite, de Angsten van de verwarring met de show hypnose stam, die kan heel gevaarlijk zijn. Gevoelens die kunnen worden gekarnd, die kan leiden tot psychische problemen. In tegenstelling, in het geval van therapeutische hypnose heeft geen bijwerkingen.

Elke persoon is hypnotiseerbare?

Elke persoon is hypnotiseerbare, echter, de diepte van de Trance bereikt, evenals de snelheid waarmee het wordt verkregen, van persoon tot persoon verschillend. “De drie belangrijkste factoren om succesvol te hypnotiseren, zijn vertrouwen aan een bevoegde hypnotiseur, geestelijke gezondheid, en de bereidheid om zich open om deze veranderde staat van bewustzijn.”

Kosten & Info

De Carlo-Faraday-hypnose wordt landelijk aangeboden op 18 locaties. Een groep seminar kost 159 euro. Gratis Info-telefoon: 08 00/118 82 00, www.carlo-faraday.de

De kosten voor een hypnose-sessie

Ze zijn 80 tot 120 euro voor een sessie van ongeveer 50 minuten. Nils Reineking is ervan overtuigd: “Normaal gesproken, een enkele sessie kan voldoende zijn. De staat van hypnose duurt slechts 15 tot 20 minuten.” Tandheelkundige hypnose kost ongeveer 80 tot 150 Euro. Zorgverzekeraars betalen niet.

Zelf-hypnose – is het mogelijk?

En of! Met een beetje oefening, kan iedereen in een Trance

Toegegeven, het is niet gemakkelijk. Maar net als wanneer je Mediteert, het is vooral een kwestie van concentratie en ervaring. Uiteindelijk is de hypnose therapieën zijn ontworpen zelfs van de patiënt tips om thuis te zijn. Dit garandeert zo veel zelfstandigheid en verbetert de reeds behaalde positieve effecten. Vaak is de therapeut geeft de patiënt een gezamenlijk ontwikkeld suggestie zinnen, bijvoorbeeld op een CD of USB-Stick.

Geef een reactie

Scroll To Top