Snelevacature Amsterdam

Ijzer suppletie tijdens de zwangerschap wordt aanbevolen

Niet alleen tegen zwangerschap, bloedarmoede, ijzer moeten worden genomen. Voor de geboorte van het gewicht van de pasgeborene, de optimale toevoer van ijzer is van essentieel belang tijdens de zwangerschap, zodat de analyse van meer dan 90 studies.

Een ijzertekort is het wereldwijd een van de meest voorkomende tekorten in de voeding van de micro-voedingsstoffen. Dit betreft vaak vrouwen in de vruchtbare leeftijd en vooral tijdens de zwangerschap. Dit komt omdat het ijzer is gebonden aan de rode bloedcellen en, daarom, in het geval van de menstruele bloeden en uiterst tijdens de geboorte proces, is verloren. Tijdens de zwangerschap is de ijzerbehoefte zijn daarom ongeveer twee keer zo hoog als normaal.

Het spoorelement ijzer is een voedingsstof voor het lichaam een beetje meer problematisch micro. Het organisme is moeilijk te vinden. Vitamine C is essentieel voor de absorptie van ijzer.

Dus ongeveer 32 miljoen vrouwen wereldwijd lijden alleen tijdens de zwangerschap, ernstige tekort aan ijzer. Het meest bekende resultaat van deze undersupply van de zwangerschap is van bloedarmoede.

In Duitsland 78% van de zwangere vrouwen te nemen op basis van de resultaten van de Nationale consumptie studie voldoende ijzer.

Een nieuwe studie van de Harvard School voor Openbare Gezondheid in het gelijknamige elite-Universiteit in Boston, USA, heeft nu bekend dat in een goede aanvoer van ijzer tijdens de zwangerschap heeft een positieve invloed op het geboortegewicht van de baby.1

Aanvoer van ijzer verbetert het transport van zuurstof in de bloedbaan via hemoglobine

Eisenmangel SchwangerschaftIn hun uitgebreide Meta-analyse, Harvard wetenschappers onderzochten meer dan 90 studies. In 48 van deze gerandomiseerde studies bij ongeveer 18.000 vrouwen en 44 waren cohort studies, waarvan 1,85 miljoen mensen namen deel.

De focus ligt op de effecten van prenatale inname van ijzer-preparaten door de moeder op het geboortegewicht van de baby, evenals de neiging om de zwangerschap bloedarmoede. Specifiek, de onderzoekers waren in staat om uit te vinden dat met tien milligram dagelijkse inname van ijzer tijdens de zwangerschap verminderde het risico van anemie bij de moeder met een gemiddelde van 12 procent, en het geboorte gewicht vermeerderd met 15 gram.

Positieve effecten zijn opgetreden tot een maximum van 66 milligram ijzer suppletie per dag. Bovendien, de wetenschappers ontdekten een stijging van het hemoglobinegehalte aan te vullen met ijzer. De ijzer-bevattende Eiwit in rode bloedcellen verantwoordelijk is voor het transport van zuurstof en voor iedere gram die kunnen worden gedetecteerd per Liter meer, steeg het geboorte gewicht van 6.8 tot 21,8 gram, of 14 gram in het midden.

Zelfs een drie procent minder gevallen van een waargenomen worden met het gewicht bij de geboorte zou zijn uitgesloten, in welk geval een relatie met de hemoglobine. Daarnaast is er geen bewijs was dat ijzersupplementen de effecten op de zwangerschapsduur en geboortegewicht in verhouding tot de zwangerschapsduur.

Ijzer moet worden Standaard tijdens de zwangerschap

Eisen kapseln tablettenIjzer kan en moet daarom worden gebruikt in hoeveelheden van 20 mg tot 40 mg per dag preventief. Ideaal in combinatie met Vitamine C de opname van ijzer is nodig. Ook de spoorelementen koper en zink moet worden genomen in deze context, omdat door de verhoogde opname van ijzer uit koper en zink gedeeltelijk geblokkeerd is.

Doseringen boven 100 mg ijzer dagelijks moet worden vermeden, maar op de langere termijn. Een permanente overmatige inname van ijzer-preparaten, leidt tot het feit dat ijzer stapelt zich op in de lever.

Een Overdosering van ijzer uit natuurlijke voedingsmiddelen, echter, is om bang voor te zijn, hoewel ook in dit geval, bijvoorbeeld, een studie van het Max-Planck-Instituut voor extreme situaties, en in relatie tot de tuberculose van de verschillende rapporten.2 Hier is de sporenelementen in het lichaam beter kan worden geabsorbeerd en kunnen overtollige hoeveelheden worden uitgescheiden.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top