Snelevacature Amsterdam

Ijzertekort: veel Voorkomende oorzaak voor haaruitval

Het verlies van het haar is lang beschouwd als moeilijk te behandelen zijn uiterlijk, waardoor geen wezenlijke risico, maar een groot lijden voor de Aangetaste.

Is het niet moeilijk de behandeling, vooral omdat er een enkele oorzaak, maar door verschillende factoren het fenomeen van het verlies van het haar voordeel. Ijzertekort werd beschouwd als één van deze oorzaken, maar is niet onderzocht maar in een voldoende grote studies.

De Studie

In een acht-jaar, placebo-gecontroleerde, dubbel blinde studie, het bedrijf L ‘ oreal was nu in Frankrijk, onder andere, de verbinding tussen ijzertekort en haaruitval. De gegevens van de 13.000 deelnemers werden beoordeeld, en bijkomende onderzoeken op het gebruik van ijzer reserves en haaruitval.

Dubbel-blind studies zijn als bijzonder betrouwbaar, aangezien noch de arts, noch de Patiënt weet of het geneesmiddel of eigenlijk, effect-gratis Placebo wordt toegediend. Het effect is dat mensen denken dat het zou veranderen (hoewel niets gewijzigd) omdat u iets dat niet kan optreden (het zogenaamde placebo-effect).

Resultaten: ijzertekort is wijdverbreid

Onder de bijna 4.000 deelnemers, die niet had bereikt, Menopauze nog, was ongeveer de helft onder tekort aan ijzer, terwijl van de ongeveer 4100 is niet langer vruchtbaar deelnemers, slechts een kwart van het lage ijzer reserves. Reden zou kunnen zijn de effecten van de zwangerschap of op de reguliere bloedverlies door Menstruatie.

Tegelijkertijd is er een verbinding tussen Ijzer winkels en het risico van het verlies van het haar, deze kunnen worden weergegeven: In het geval van vrouwen, van wie de Ijzeren winkels zijn een goede 40% onder het normale niveau, vergroot de kans op een ernstige haaruitval tot bijna 30%.

Enquêtes gehouden onder 5000 deelnemers toonde aan dat meer dan elke tweede Deelnemer last van haaruitval, ongeveer elk vijfde van hen beoordeelde het als moeilijk.

Ijzertekort en haaruitval te bestrijden

Ijzertekort als gevolg voedingssupplement gemakkelijk om te compenseren voor de gebruikelijke inhoud is 10 mg ijzer per dag. Een Overaanbod van ijzer kan ook worden bereikt door een combinatie van verschillende voedingssupplementen en Overdosis. De inname van ijzer is een permanente nemen dagelijks 60 mg, maar waarschijnlijk tot minstens 100 mg ervoor.

De opname van ijzer wordt bevorderd door Vitamine C, ijzer moet worden genomen, samen met Vitamine C. Omdat het bindt delen van zink en koper in de voeding, moet ook worden sporenelementen, samen met ijzer genomen, in het bijzonder in het geval van haaruitval.

Geef een reactie

Scroll To Top