Snelevacature Amsterdam

In het voorjaar voor het hart: de kracht van de natuur om jong te blijven voor langer

Älteres Paar fröhlich bei der Gartenarbeit
Met regelmatige lichaamsbeweging in de frisse lucht, je kan de diagnose om te voorkomen dat hart-en vaatziekten en je hart jong, Ondanks de enorme vooruitgang in de geneeskunde, in Duitsland, elk jaar meer dan 300 000 patiënten met hart-en vaatziekten. Echter, er is een krachtige hart sterker uit de natuur.

Wat is ons hart in de leeftijd maakt ons sterk

High-tech geneeskunde, en een adembenemend activiteiten, nieuwe diagnostische procedures In de geneeskunde zijn gemaakt in de laatste paar decennia, ongelooflijke vooruitgang. Ongeacht dit, om alleen te zijn gediagnosticeerd in Duitsland elk jaar meer dan 300 000 mensen van hart-en vaatziekten. En bijna elke tweede geval van de dood, ondanks de bekende risicofactoren aan uw account. Een van de belangrijkste oorzaken van onze ongezonde levensstijl. Vooral het gebrek aan lichaamsbeweging verzwakt onze meest belangrijke spier. En dit speelt een Centrale rol in het onderhouden van fysieke efficiëntie. Hoewel dit vermindert in de loop van het leven voor alle mensen, naast de biologische variabiliteit, echter, is zeer groot. Met de juiste Training kunnen we vandaag de dag voor heel twintig jaren veertig.

Senioren Paar aktiv in der Natur

Crataegutt® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Crataegutt >> NU KOPEN!

Maar: “Slechts tien tot 15 procent van de Duitsers zijn met de leeftijd van twee uur per week in de sport,” zegt Prof. Dr. Klaus Bös, hoofd van het Instituut voor sport-en sport-wetenschappen aan de Universiteit van Karlsruhe. De oplossing: Als we Wandelen twee keer per week of Fietsen en ook een beetje een inspanning – dit is een eerste nuttige en effectieve stap om de gezondheid van het hart.

Beweging houdt de jonge hart

In het dagelijks leven, kunnen we aandacht besteden aan een beetje meer oefening: vaak is de trap in plaats van de Lift, fiets naar de winkel rijden, meer kans om te gaan voor een wandeling. De fantasie kent geen grenzen. Studies tonen aan dat regelmatige lichamelijke activiteit verlaagt het risico op hart-en vaatziekten significant en positief effect heeft op de biologische leeftijd effect. En ons ten minste een jaar jonger.

Want: “zuurstofopname in de longen en het zuurstofgehalte in het bloed in de ouderdom voldoende reserves”, legt Prof. Vervelende. “De beperkende factor voor het uithoudingsvermogen van het hart, de hoeveelheid zuurstof die wordt getransporteerd naar de spieren, zodat de hoeveelheid bloed die kan worden gepompt.” Van cruciaal belang voor ons welzijn, onze persoonlijke hart prestaties. Aan u, voelen we uitgeput ons in het dagelijks leven sneller. We komen bij het beklimmen van een trap snel buiten adem, uitgeput, zo snel als we sneller gaan. Door middel van gerichte versterking van het hart, kunnen we tegenwicht bieden aan deze ontwikkeling.

Weißdorn zur Herzstärkung

Hawthorn verhoogt de sterkte van het hart, de spieren, verbetert de bloedcirculatie en de zuurstoftoevoer

Rug: bewezen natuurlijke remedies voor hart-versterking in de leeftijd

Bijzonder goed met een hoge kwaliteit meidoorn-geneesmiddelen (bijvoorbeeld, Crataegutt, apotheek) is geschikt voor dit doel. De meidoorn speciaal extract WS® 1442 bevat hart-OPC (oligomere procyanidins) – natuurlijke, plantaardige ingrediënten, die de bescherming van het hart. Het verbeteren van de schepen, de bloedstroom in de kransslagaders en in de hartspier. Daarnaast is de witte verbeterd doorn-speciaal de zogenaamde endotheliale functie-extract. Want afgezien van het leven van de spier zelf, de binnenbekleding van de bloedvaten (endotheel) een belangrijke rol speelt in de gezondheid van het hart. Deze endotheelcellen hebben samen ongeveer de grootte van een voetbal veld (ca. 6.000 tot 8.000 m2). Onder fysieke stress, stikstofmonoxide (chem. De tekens NIET) van het endotheel, krijgt in de vasculaire spiercellen, en in de verschillende stappen van ontspanning. De bloedvaten, het hart is opgelucht, en dit staat garant voor een optimale toevoer van zuurstof.

En het is juist op deze belangrijke punten, het effect van de meidoorn-een voorbereiding voor een gezond hart. Het is bevestigd dat de effectiviteit door middel van een meta-analyse door de prestigieuze Cochrane Collaboration (een wereldwijd netwerk van onafhankelijke wetenschappers). De onderzoekers komen tot de conclusie dat de fysieke capaciteit is het verhogen van het gebruik van Crataegutt voorbereiding. De typische symptomen, zoals kortademigheid en gemakkelijk vermoeibaarheid onder belasting zal aanzienlijk worden verbeterd. En dit alles met een goede verdraagbaarheid.

Geef een reactie

Scroll To Top