Snelevacature Amsterdam

Individuele gezondheidszorg bij de gynaecoloog

Eine Patientin füllt einen Fragebogen aus
Gynaecologen bieden een verscheidenheid aan Individuele voordelen voor de gezondheid, de behoefte van de patiënt aan te vinken in een vragenlijst, die willen om u in te vorderen Individuele gezondheidszorg (IGeL) zijn studies, voor de patiënt zelf, de kosten moeten nemen. Maar wat zijn nu echt nodig? Onze deskundige gynaecologie Prof. Dr. Kai J. Bühling beantwoord in het Interview meest voorkomende vragen. De aanbevelingen kunnen ook worden gevonden in een praktische checklist die u kunt nemen om de volgende doktersbezoek.

IGel-check-list voor het Downloaden

Download hier een Overzicht van de gebruikelijke vrouw artsen aangeboden egel met de beoordeling van onze experts en mee te nemen naar uw volgende afspraak:

>> IGel-controleer de lijst open

In het geval van de gynaecologische screening vrouwen regelmatig in contact komen met jou: Individuele voordelen voor de gezondheid, voor de korte-egel, zijn onderzoeken die niet behoren tot de vaste dienst catalogus van de wettelijke ziekenfondsen. Dit betekent dat Het Fonds de kosten moet dragen – de vraag of en voor welke testen zal de dekking van de verzekering van de gezondheid voor de gezondheid verzekering is anders.

Onzekerheid bij patiënten

Bij de jaarlijkse check-up afspraak met de vrouw van de arts, de patiënt geeft een Overzicht van de praktijken die worden aangeboden door Individuele gezondheidszorg. In deze Situatie veel vrouwen zijn zich af te vragen: Moet ik deze tests echt? Je bent een verspilling van geld of I don ‘ t kill me zelfs in gevaar, wanneer ik met u?

Prof. Dr. Kai J. Bühling

Prof. Dr. Kai J. Bühling is een specialist in de gynaecologie en verloskunde

Prof. Dr. Kai J. Bühling, specialist in de gynaecologie en verloskunde, legt uit wanneer patiënten moeten wat is de egel.

Dunne laag Cytologie (verbeterde screening op kanker uitstrijkje)

Prof. Dr. Kai J. Bühling: “De gebruikelijke kanker vroegtijdig opsporen uitstrijkje worden vervangen, sommige cellen van de baarmoederhals met een borstel op een glazen plaat. Dit uitstrijkje wordt dan gekleurd en onder de microscoop op de in het oog springende cellen. In de dunne laag Cytologie is ook overgenomen uit een uitstrijkje, dit is ingevoerd in een vloeistof. Mogelijk slijm of bloed hulpstoffen kunnen worden geëlimineerd op deze manier, het wattenstaafje schoon. De dunne laag Cytologie is in de verenigde staten en het verenigd koninkrijk Standaard. Als u ontdekt aan de hand van dit onderzoek meer cervicale kanker of die in een eerder stadium is op dit moment in geschil. Echter, het voert in het oog springende Bevindingen, bij voorkeur, de dunne laag Cytologie, om een meer accuraat beeld. Een verder voordeel van de dunne laag Cytologie is dat in het geval van opvallende Bevindingen van het Materiaal, een Test op het HP-virus. Deze virussen zijn de meest voorkomende oorzaak van baarmoederhalskanker.”

Preventieve echografie van de vrouwelijke geslachtsorganen

“In de echo zie je de dikte van het baarmoederslijmvlies (dit is geen stokken te toetsen), evenals de wijzigingen die in de eieren (deze zijn alleen op knoppen, als je het bereikt hebben van een bepaalde omvang, mits de patiënt is heel slim). Het is momenteel in onderzoek. Dit is gebaseerd op studies die hebben uitgewezen dat een langer leven voor de vrouwen die het ontvangen van een echografie in vergelijking met vrouwen die geen echo. Echter, geen grote eisen werden gesteld apparaat de onderzoekers of de echografie. Zo te leren, als het steekt afwijkingen aan de eierstokken of de baarmoeder, is de jaarlijkse uitvoering van een preventieve echografie is aan te raden. Afhankelijk van de risicofactoren (bijvoorbeeld, familie stress, Overgewicht) wordt aanbevolen op jaarbasis van ongeveer 35 jaar geleden.”

Preventieve echografie van de Borsten

“Vrouwen in de leeftijd van 35 jaar moeten verlaten dit onderzoek eenmaal per jaar uit te voeren bij patiënten met gevallen van borstkanker in de familie is aangevuld tweemaal per jaar, door een MRI. Naast het onderzoek is aan te raden, als u voelde het zelfonderzoek van uw borsten afwijkingen in het weefsel of de borst klierweefsel is zeer knotty. Volgens studies, kan worden gepalpeerd in het beste geval bevindingen, die meer dan een grootte van 1 cm. Aangezien het de bedoeling is een begin van de eerdere start van de behandeling, adviseren wij een extra bescherming door de echografie. In het geval van de vrouwen tussen de 50 – 69 jaar, de wettelijke ziekenfondsen ook betalen voor de mammografie.”

De Botdichtheid Te Meten (Ultrasone Methode)

“Als gevolg van osteoporose (botontkalking) is een langzaam ontwikkelende ziekte, in eerste instantie geen symptomen veroorzaakt, vroege opsporing zinvol is. Ideaal, moet de meting echter, met behulp van de DXA (Dual energy x-ray Absorptiometrie), een speciale x-ray procedure. Alleen als de DXA-apparaat haalbaar is, kan als alternatief ook worden uitgevoerd voor de echo onderzoek bij het Os calcaneus (hiel). Maar het is niet precies in het oog springende bevindingen dienen te worden bevestigd door middel van de DXA-meting voordat de therapie wordt gestart. Risicofactoren voor osteoporose – zoals gewicht, Roken, vaak valt, is de inname van corticosteroïden (meer dan 7,5 mg per dag) gedurende meer dan zes maanden, verleden wervelfracturen, of een genetische aanleg voor een fractuur van de femurhals is een meting van de botdichtheid van de Menopauze elke twee jaar, anders, in ongeveer 50 jaar oud zijn, in staat zijn om de individuele risico ‘ s en de preventie van kwijting te beoordelen.”

Screening voor blaaskanker (urinetest)

“Dit onderzoek moeten vrouwen met een verhoogd risico voor de urineblaas kanker (eenmaal per jaar). Risicofactoren zijn chemische stoffen, zoals verven van het haar, evenals tandtechnici, auto mechanica of in de chemische industrie worden gebruikt. Roken verdubbelt het risico. Door middel van de urine tests eiwitten kunnen worden gedetecteerd, die worden geproduceerd door de cellen van kanker. Dus een detectie in een vroeg stadium mogelijk is. Het nadeel is dat deze Test kan heel opvallende eens vals positieve en verder onderzoek moet worden uitgevoerd, zoals het cystoscopie,.”

Screening op colorectale kanker (betere ontlasting test)

“De gewone colonoscopie voor de screening op colorectale kanker is uitgevoerd vanaf 50-55 jaar elke 10 jaar. Voor patiënten die al vroeg opheldering en / of voor het tijdsinterval tussen de 5 en 10 jaar na een colonoscopie is de implementatie van een ontlasting test wordt aanbevolen. De eenvoudige kruk testen hebben een zeer lage ontdekking tarief van 25%. De betere Tests bereiken waarden tussen 70-80%, en zijn daarom de voorkeur. Nieuw in de ontwikkeling van Tests voor bepaalde eiwitten die vrijkomen door de kankercellen. Voor dit doel, nog geen grote studies-to-date.”

Geef een reactie

Scroll To Top