Snelevacature Amsterdam

Ineffectief antibiotica: diarree Is binnenkort te ongeneeslijke?

Wie lange helfen Antibiotika noch bei schweren Infektionen mit Bakterien?
Hoe lang antibiotica helpen in het geval van ernstige bacteriële infecties? Het aantal bacteriën die resistent zijn tegen antibiotica, groeit. Voor die tijd was de Europese Unie waarschuwt. Een bepaalde soort bereidt u vooral

Artsen en gezondheids-deskundigen hebben gewaarschuwd voor de jaren vóór de bacteriën resistentie ontwikkelen tegen antibiotica. Politici nemen rampenplannen, niet in het minst de kwestie domineerde ook het belang van de G-7 Vergadering. Een recent rapport van het European center for disease control (ECDC) en de European food safety Agency (EFSA) laat nu zien dat, Ondanks alle inspanningen, de huidige Situatie wordt steeds erger nog.

“Elk jaar, meer dan 25 000 mensen sterven in de EU aan infecties met antibiotica-resistente bacteriën”, zegt Vytenis Andriukaitis, EU-Commissaris voor gezondheid en voedselveiligheid, tijdens de presentatie van het rapport.

SALMONELLA

De staafvormige bacteriën optreden in dier-afgeleide voedingsmiddelen die niet is verwarmd genoeg.

CAMPYLOBACTER JEJUNI

De kurkentrekker-vormige bacteriën, die zich het meest in Duitsland het geval agenten.

Twee antibioticaresistentie voorbereiding van de deskundigen maken zich zorgen: De Campylobacter, de trekker van het zogenaamde Campylobacter-Enteritis, en Salmonella – verantwoordelijk zijn voor Salmonella. Beide zijn zeer besmettelijk en zijn een van de meest voorkomende triggers van diarree ziekten in Europa.

Toch was het met Colistine is nog steeds een effectief antibioticum tegen Salmonella, maar ook lijkt te veranderen: De onderzoekers vonden in pluimvee vetmesterij eerste bacteriën die resistent zijn tegen hen. “Dit is verontrustend, want het betekent dat de laatste lijkt te verliezen in het geval van ernstige Salmonella-in haar effect”, zei Mike Catchpole, chief scientist van het ECDC. En het is in het geval van Colistine al een soort van laatste strohalm. Het is een oude drug met een sterke bijwerkingen en is niet voorgeschreven voor een lange tijd. Totdat men ontdekte een paar jaar geleden als een laatste redmiddel.

Hoe bevorderen de weerstand tegen antibiotica?

Wie lange helfen Antibiotika noch bei schweren Infektionen mit Bakterien?

Het massale gebruik van antibiotica in de veeteelt wordt beschouwd als een van de belangrijkste trigger voor de weerstand

Het klinkt als een contradictie: De meer antibiotica worden toegediend, des te beter kunt u uzelf voorbereiden voor de bacteriën om u – deskundigen spreken van de zogenaamde antibioticum druk. Over geneesmiddelen, vlees en groenten, elke persoon neemt elk jaar, ongeveer 500 gram van antibiotica. De gevolgen zijn verwoestend: Zonder antibiotica, neem contact op met gemuteerde een van de tien miljoen bacteriën. De bacteriën in contact komen met antibiotica, het activeren van het immuunsysteem programma – het aantal mutaties worden vermenigvuldigd: Nu ongeveer één op de duizend bacteriën gemuteerd.

Binnenkort zullen er geen meer antibiotica?

Het verslag van de EU roept ook Zorgen dat we in de richting van een zogenaamde Post-antibiotica tijdperk, en in feite, sommige deskundigen verwachten dat een dergelijke ontwikkeling. Ander werk, echter actief bezig om te voorkomen dat: Wereldwijd, wetenschappers koortsachtig naar nieuwe antibiotica, het onderzoek, de weerstand zal stuiten.

De wetenschappers Eduard Babiychuk en Annette Draeger van de Universiteit van Bern, bijvoorbeeld in liposomen. Deze nano-deeltjes worden gevormd uit de laag van vet uit de cellen van het lichaam en onder andere gebruikt voor het transport van drugs in het lichaam. De wetenschappers hebben de liposomen, zodat je in het lichaam van de bacteriële toxinen en te neutraliseren. De bacteriën die voor de mens onschadelijk zijn, en kan worden bestreden door het immuunsysteem.

In dierproeven de drug positieve resultaten behaalde: Met dodelijke bloedvergiftiging aangesloten op muizen zet zijn genezen.

Als de gepatenteerde drug genaamd CAL02 bewezen, het zou een mijlpaal in de strijd tegen multiresistente bacteriën. “Omdat het effect van de liposomen is niet tegen de bacteriën zich kunnen ontwikkelen geen weerstand,” zegt Draeger.

Ook de AMERIKAANSE microbioloog Stuart B. Levy wil de mensen beschermen tegen bacteriën, zonder het vernietigen van de microben. Bijvoorbeeld door het enkel uitschakelen van het Eiwit dat leidt tot de infectie in het lichaam. Zo kan ontwikkelen, de bacterie is normaal dat de mensen maar niet de meer schade zal veroorzaken. “We moeten niet proberen, alle bacteriën uit te roeien. Want we hebben bacteriën voor onze ontwikkeling en Vice versa, maar de bacteriën hebben ons niet nodig.”

Hamburg-harburg, 15. Februari 2016

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top