Snelevacature Amsterdam

Innerlijke onrust en nervositeit met homeopathie zachtjes verlichten

Innere Unruhe und Gereiztheit
Als je het gevoel hebt dat je alles over het hoofd groeit, is ze uitgeput en uit te voelen, neem Sepia D 12 de helft van De duitse gebruikt in een verscheidenheid van kwalen homeopathische middelen. Drie kwart van hen hebben een positieve ervaring en zou zich ook bezig met de innerlijke onrust en nervositeit is altijd te Bolletjes en co.

Vooral handig in geval van problemen, die zowel het lichaam en de ziel – zoals, bijvoorbeeld, rusteloosheid en nervositeit. Omdat homeopathie kijkt naar het lichaam van het volk in zijn geheel.

entspannte Frau Lasea-Shoplinks

Lasea® is eenvoudig en gemakkelijk om te bestellen?

Hier gaat het direct naar de Online apotheek:

Lasea >> NU KOPEN!

 

De praktijk Vita laat zien welke van de kleine witte bolletjes te helpen met rusteloosheid en nervositeit:

Uitbarsting

Ze zijn vaak boos en je overstuur? Bovendien, je voelt je woede en boosheid. Elk klein ding niet volgens Plan, lost op in een vlaag van woede. In deze gevallen heeft bewezen Colocynthis D 12. Dosering: tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes.

Prikkelbaarheid

Na een geschil ze liever terug en praat met iedereen. In extreme gevallen, stekende hoofdpijn optreden in de rug spieren gespannen. Neem dan Bryonia D 12 (tweemaal per dag gedurende vijf bolletjes).

Chamomilla D12 wirkt optimal, wenn Sie tief in Ihrem Inneren eine Unruhe spüren

Chamomilla D12 lijkt ideaal-als je het gevoel diep van Binnen, is een rusteloosheid

Innerlijke Onrust

Haar Woede of opwinding is te grof. Niet zelfs goede vrienden te beheren om haar te kalmeren. Uw lichaam vaak op reageert met spijsverteringsproblemen en diarree. Voor meer balans, Chamomilla D 12 in dit geval. Dosering: tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes.

Overwerken

Je hebt het gevoel dat je in over je hoofd? U bent uitgeput, afgesneden en voelen benut. Ga naar uw Partner op afstand. Bovendien, fysieke symptomen, zoals verhoogde toon van het zweet. Ze engageren zich in deze klachten te Sepia D 12 (tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes).

Te veel werk

Ongeacht of het nu op het Werk of in een vrijwillige activiteit – als de taken zijn te veel, te gehaast en gestrest. Innerlijke spanning kan ook leiden tot pijn, spierspanning en ochtendmisselijkheid. In tegenstelling, Nux vomica D 12 helpt. Dosering: tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes.

Acute Opwinding

U hebt ontvangen een verschrikkelijk bericht. Je lichaam reageert met hartkloppingen of aanvallen van hoge bloeddruk. Neem Aconitum D 12 (tweemaal per dag gedurende vijf bolletjes).

Na een schrik

De eerste schok is te overwinnen. Toch, de Gedachte merry-go-round in je hoofd. Je voelt je zwak, moe en wankel en zwak. In dit geval, Gelsemium is aanbevolen tot en met D 12 (tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes).

Nervositeit

Voor een belangrijke afspraak, je bent gespannen. Dus, maag – en darmproblemen. Tegen deze symptomen heeft bewezen Argentum nitricum D 12 (tweemaal per dag gedurende vijf Bolletjes).

Geef een reactie

Scroll To Top