Snelevacature Amsterdam

Interne Bloeden

 • Overzicht
 • Oorzaken
 • Symptomen
 • Diagnose
 • Behandeling
 • Preventie
 • Van bloedingen is het altijd dan, wanneer als gevolg van een verwonding of een ziekte van het bloed uit de bloedvaten afsluiten en buiten de bloedbaan en daarbuiten. Als de bloeding optreedt In het lichaam kan afvoer van het bloed uit, maar eerst hoopt zich op in het omringende weefsel of naast de lichaamsholten. Artsen spreekt dan van een interne bloeding.

  Wat is interne bloeden?

  Ieder mens heeft gemiddeld ongeveer vijf tot zes liter bloed. Dit is normaal stevig vergrendeld in het bloed vasculaire systeem, en stroomt – is gedreven door het hart, zonder onderbreking door het lichaam om alle organen en weefsels van zuurstof. Van bloedingen is het altijd dan, wanneer als gevolg van een verwonding of een ziekte van de bloedvaten zijn beschadigd en het bloed uit de bloedvaten lekt. Afhankelijk van de vraag of de afvoer van bloed via een wond in de huid van het lichaam of blijft in het lichaam en hoopt zich onderscheiden, de artsen, de externe en interne bloedingen.

  Externe bloed van de mensen uit de tijd lijden tijd. Ze worden veroorzaakt in de meeste gevallen door kleine verwondingen van de huid, waardoor het bloed uit de beschadigde bloedvaten optreedt, naar buiten. Zelfs als de aanblik van bloed schrikt sommige mensen, zoals kleine bloedingen voor gezonde mensen, als regel, geen gevaar. Onze bloedstolling zorgt ervoor dat de bloeding tot stilstand komt snel en het gewond raken van een bloedvat weer te laten sluiten strak aan. Daarnaast nemen wij de bloeding als gevolg van de naar buiten stromende bloed meestal snel en kan het nemen van ondersteunende maatregelen in om het bloeden te stoppen. Sterke en ongecontroleerde bloedingen kunnen het gevolg zijn van de hoge bloeddruk verlies echter gevaarlijk zijn voor de betrokkenen en vereisen behandeling door een arts.

  Bei einer inneren Blutung tritt durch eine Verletzung Blut aus den Gefäßen aus

  Wanneer de interne bloeding optreedt als gevolg van een schending van het bloed in de bloedvaten. Want het kan niet vervallen, zoals, bijvoorbeeld, in het geval van een cut, naar buiten, het stapelt zich op in het omliggende weefsel. De meest onschuldige Vorm van een interne bloeding, een kneuzing is

  In het geval van een interne bloeding het bloed verzamelt zich in de weefsels of in de lichaamsholten

  In tegenstelling tot een uitwendige bloedingen, wanneer de ontlading van het bloed op de huid wonden van het lichaam, is niet geschonden in het geval van een interne bloeding in de huid. In plaats daarvan, het bloed van het bloed uit de bloedvaten In het lichaam en hoopt zich op in de weefsels of in het lichaam in grotten, bijvoorbeeld de abdominale ruimte. Artsen noemen dit een ophoping van bloed als een hematoom of blauwe plekken. Echter, dit betekent niet dat de meerderheid van de mensen onder deze term bekende blauwe vlek. Dit gebeurt alleen als de ophoping van bloed onder de huid en daarom is het goed zichtbaar. In plaats daarvan, al het Bloed vasthouden in het lichaam binnen, naar buiten, naar de ontboezemingen van bloed.

  De ongevallen worden vaak veroorzaakt interne bloedingen

  Oorzaak voor interne bloeden ongevallen waarbij bloedvaten in de Binnenkant van het lichaam beschadigd door de zware schokken of trillingen zijn frequent. Echter, bepaalde bloedziekten, tumoren, zweren kunnen leiden tot interne bloedingen. Sinds de lekkende bloed is geen interne bloedingen zichtbaar, niet op te merken veel van de Getroffen het bloeden eerste, en zelfs de Artsen zijn niet in staat om te zien inwendige bloedingen op het eerste zicht. De kracht van interne bloeden, in sommige opzichten, veel gevaarlijker dan de uitwendige bloedingen die moeilijk te missen.

  Interne bloeding in de hersenen kan heel gevaarlijk zijn

  Hoe gevaarlijk is een interne bloeding in het individuele geval is, hangt, zoals in het geval van uitwendige bloedingen, in het bijzonder van de sterkte van de bloeding en het verlies van Bloed. Het is ook belangrijk in het Orgaan waar de bloeding optreedt en waar het bloed zich ophoopt. Terwijl een blauwe plek onder de huid is soms pijnlijk, maar zelden gevaarlijk kan worden, bijvoorbeeld in de hersenen, zelfs kleine bloeding van groot belang, evenals de ophoping van bloed in de intracraniële druk toeneemt en de hersenen kunnen worden gebroken in de schedel grot.

  Meer: oorzaken

  Geef een reactie

  Scroll To Top