Snelevacature Amsterdam

Inwendige bloeding: Mijn leven hing aan een draad

Ein Hämatom löste bei Costa Cordalis eine innere Blutung im Bauchraum aus
Een hematoom is veroorzaakt in het geval van Costa Cordalis interne bloedingen in de buikholte. Het is alleen door de Nood operatie, de Artsen waren niet in staat om de bloeding te stoppen en het leven van de zanger opslaan Schokkend wat Costa Cordalis in zijn autobiografie, “De lucht moet worden” nu onthuld: De popster overleed afgelopen najaar na een tussenwervelschijf OPERATIE bijna!

De hernia verwijderd uit de Fitness fanaat om het gewicht te heffen. Sindsdien constant pijn vergezelde hem. De kwellingen te verduren, de zanger, hoge doses cortisone. Twee jaar gaan voorbij. Cordalis’ gezicht is altijd opgeblazen, zijn nek wordt dikker en dikker. Nare moet hij vijandig, dus voordeel: van mislukte schoonheid OPs. In juni 2013, dan is de instorting op het podium. Wanhopig Costa Cordalis is op zoek naar een specialist. Dr. Alexander Kirgizische geopereerd aan hem voor zes uur op de disc. Door de lange, soms ongecontroleerde cortisone-middelen van het weefsel en de bloedvaten zijn zwaar gehavend. Het risico om te verwonden van een schip en inwendige bloedingen veroorzaken, is hoog. De OP is een succes. Echter, na een korte tijd, de volgende klap:

Alleen in een Noodsituatie kan een OPERATIE moet ondergaan om te stoppen met de interne bloedingen

De zanger krijgt hoge koorts en vreselijke pijn en bloedingen in de buikholte. “Het wordt gevolgd door een Niet-Operatie. De Artsen in geslaagd om de bloeding te stoppen in het gebied van de buik – blijkbaar veroorzaakt door een hematoom,” herinnert Costa in zijn boek. “Mijn leven hangt in een korte periode op de beroemde zijde-draad.” Dank God, hij springt naar de dood eens meer. Sindsdien is bergop stap – voor-stap zonder pijn in de rug.

“Ik voel me als een nieuwe persoon. Het is gewoon een cool gevoel wanneer ik Wakker in de ochtend zonder pijn. Nu kan ik te ontdoen van de dosis cortisone. Dag-tot-dag is ook mijn gezicht – van de volle maan het gezicht naar de normale Costa Cordalis.” En heeft een: 120 jaar oud!

Geef een reactie

Scroll To Top