Snelevacature Amsterdam

Inzicht in de buik van de moeder: Ongeboren om aan te tonen zichtbare stress symptomen

Stress der Mütter
Onderzoekers hebben met behulp van een nieuwe 3-D echografie scanner dat prenatale Stress bij moeders heeft een direct effect op de foetus. Verrassend genoeg bleek dat het Ongeboren beweeg je linkerarm op je gezicht, als je moeder mentale ongemakkelijk voelen Ongeboren kind punt in de buik van de moeder door arm bewegingen van een fysieke reactie op het verstandelijke ongemak van de moeders. Het toonde een recente studie uit het Verenigd Koninkrijk. Door met een nieuw 3-D echografie scanner kan de eerste zijn visueel aangetoond hoe de Stress van het vergroten van de invloed van moeders op het gedrag van de foetussen.

Onderzoekers van de universiteiten van Durham en Lancaster toonde, met behulp van een nieuwe beeldvormende techniek, de mentale toestand van de Zwangere vrouwen heeft een direct effect op het gedrag van hun foetussen. De een won meer op het einde van de moeder voelde zich ongemakkelijk, hoe groter de reactie van het Ongeboren kind in de baarmoeder.

Een nieuw ontwikkelde 3-D echografie Scanner is ingeschakeld, volgens de betrokken wetenschappers, een geheel nieuwe kwaliteit van de visuele representatie van de foetale activiteit in de baarmoeder. Ongeboren, waarvan de moeders werden blootgesteld aan geestelijke stress tijdens de zwangerschap – zoals Stress, angst, hulpeloosheid, of externe druk, benaderd met de linkerhand op het hoofd en het gezicht. Ook hier, hoe meer Stress, hoe meer beweging met de linkerarm.

Waarom reageren foetussen met de linker Arm?

Naast de verworven kennis dat prenatale Stress heeft een directe invloed op het gedrag, en dus – als een uitdrukking van een bepaalde Habitus – voor het welzijn van het Ongeboren kind, gaven de onderzoekers de indruk dat foetale stress reacties zijn meer kans om te worden uitgevoerd met de linker Hand. Hoewel er gevallen zijn, waarin foetussen met haar rechterhand gereageerd, maar deze waren zeer zeldzaam.

Studieleider Professor Nadja Reißland was verrast door de linkse tendens in het geval van het Ongeboren kind. Omdat een groter deel van de bevolking is rechtshandig, is de voorkeur van de linker arm in de buik van de moeder is niet verwonderlijk.

Voor het onderzoek van de Scanner met de nieuwe 3-D echo ‘ s van de pasgeboren tussen 24. en 36. Week van de zwangerschap heeft plaatsgevonden. Bovendien bleek in deze periode, met behulp van een speciale Test de aanstaande moeders voelde de mentale belasting.

Het ongeboren kind door Cortisol van hun moeders invloed

Eerdere studies hebben aangetoond dat Stress kan leiden tot een verhoogde concentratie van Cortisol in het hormonale evenwicht van de vrouw. De wetenschappers geuit tegen deze Achtergrond, het vermoeden is dat, in het geval van gestreste moeders stuurt een verhoogde Cortisol waarde voor het Ongeboren en dus een fysieke reactie wordt geactiveerd. Een hoog Cortisol niveau van de Zwangere vrouwen had gebracht in het verleden, bovendien Vaak met de spontane verandering van de links – of rechts-zijdig gedrag van ongeboren kinderen.

Dat foetussen te wijten aan de stress-gerelateerde reactie in het Lichaam van uw linkerarm in de baarmoeder te worden Trustees na de geboorte, aan de linkerkant, het bijhouden van de onderzoekers, dit is echter onwaarschijnlijk. De vraag of linkshandig of rechtshandig, besteed, integendeel, in de genetische factoren.

Zwangere geen Stress bloot

Omdat moeders een impact kunnen hebben van Stress op het gedrag van de foetussen in de moederschoot rechtstreeks, of het is in de visie van de onderzoekers voor een gezonde ontwikkeling van het Ongeboren per se nodig, die blootgesteld zijn aan de moeders tijdens de zwangerschap met zo weinig Stress mogelijk.

In de loop van het verdere onderzoek, methoden worden ontwikkeld om te controleren in hoeverre een hoog Cortisol niveau in een Zwangere vrouw invloed op het ongeboren kind. Daarnaast is op de lange termijn testen om te laten zien wat de specifieke impact van prenatale Stress op het Ongeboren in hun verdere ontwikkeling.

Hamburg-harburg, 6. Juni 2014

Geef een reactie

Scroll To Top