Snelevacature Amsterdam

“Je bent vet” maakt kinderen vet

Kinder werden fett durch Mobbing
Wie bekend was in zijn Jeugd als een “vette”, zal vet zijn, en tien jaar later, met grote waarschijnlijkheid, inderdaad, of het nu oorspronkelijk een Overgewicht bestond. Een recente studie uit de Verenigde Staten toont Een recente lange-termijn onderzoek toont aan dat veel volwassenen met overgewicht, omdat zij bekend waren in de Kindertijd als “vet”. Door dit effect, alle kinderen, ongeacht of ze oorspronkelijk waren dik of dun – zijn getroffen, volgens de onderzoekers.

Veel mensen met overgewicht zijn bekend in de Kindertijd als “vet”. Dit wordt aangetoond door de Amerikaanse lange-termijn studie van het National Institute of Health, die nu geëvalueerd door de Universiteit van Californië in Los Angeles. De resultaten zullen worden gepubliceerd in de juni-uitgave van het tijdschrift Jama Pediatrics toont een verrassende samenhang tussen Overgewicht op volwassen leeftijd en gewicht-gerelateerde pesten in de kindertijd.

Je kunt praten, elk kind “vet”

De onderzoekers waren verbaasd dat het effect beschreven in het geval van twee-derde van de meer dan negen jaar van waargenomen onderwerpen wordt aangetroffen, ongeacht of de proefpersonen waren in hun Jeugd al overgewicht of een normaal gewicht. Algemene, niet hebben deelgenomen aan ongeveer 2.000 meisjes waren ouder dan tien in de studie.

Dit is niet, voor zover de onderzoekers zijn interessant, omdat de waargenomen gewicht verhoging van de kinderen hingen aan een bepaald percentage van uw eetgewoonten of genetische aanleg, maar van een psychologisch aangepast instelling, die werd gedragen aan de buitenkant. Dit fenomeen, de onderzoekers schrijven – dus eigenlijk als een self-fulfilling prophecy.

Met name gevoelig voor gewichtstoename bij kinderen, waarin de kritiek van de lichaam gewicht was nu geautoriseerde of niet – familieleden van uitgegaan dat was te zien.

De Anti-vet pil op de baan

Voor de jaren onderzoekers op zoek naar een manier om het identificeren van een Gen voor de opslag van vet in het lichaam. De duitse onderzoeker Dr. Daniel Kraus van de Universiteit van Würzburg lijkt te hebben dit Gen nu gevonden. In het experiment met de muizen, de wetenschappers kunnen remmen een Gen met de naam nicotinamide N-Methyltransferase, dus dat Vet afzetting niet uitgekomen met de dieren.

De recent gepubliceerde studie toont aan dat, op deze wijze, de opslag van vet als functie van het lichaam – zorgt waarmee het lichaam een energie reserve voor tijden wanneer het voedsel schaars is – kan worden uitgeschakeld. Dus, de onderzoekers een Anti-kom dichterbij-vet pil die geblokkeerd een specifiek Gen, een kleine stap.

Hamburg-harburg, 30. April 2014

Geef een reactie

Scroll To Top