Snelevacature Amsterdam

Je hebt een mannelijke hersenen?

Eine Frau hält sich einen Zettel mit einem traurigen Mund vors Gesicht
Hoe goed bent u op de emoties van de gezichten te lezen? Je maakt de Test mannen zijn slecht, om te suggereren andere emoties dan vrouwen – autistische mensen, het “gezicht bij het lezen van” in het Algemeen, bijzonder moeilijk. Hier kunt u leren waarom mensen met autisme hebben een bijzonder mannelijke hersenen en het doen van de Test, of je hersenen is meer kans om een vrouw of man.

Met de zogenaamde “de Geest Lezen in de Ogen”Test, onderzoekers meten hoe goed een mens kan lezen andere mensen de gevoelens in hun ogen. Vrouwen knippen meestal gemiddeld beter dan mannen, en u vind het eenvoudiger te interpreteren de gevoelens van andere mensen goed. Wie is de Test wordt vaak verkeerd, heeft een meer mannelijke hersenen, die doet het goed, liever een vrouw. De reden voor deze resultaten is volgens de vorige studie, het sex-hormoon testosteron: De hogere niveaus van testosteron, zelfs voor de geboorte, hoe slechter de resultaten in de “de Geest Lezen in de Ogen”Test.

Autistische mensen hebben mannelijke hersenen

Wetenschappers aan de Universiteit van Cambridge onderzocht in de huidige studie, geslacht verschillen ontstaan wanneer autistische mensen nemen de Test. De Achtergrond: mensen met autisme hebben de neiging om het lezen van problemen, emoties en intenties van andere mensen uit hun gezicht. Snijden in de “de Geest Lezen in de Ogen”Test wordt meestal slechter dan die van Niet-autistische mensen. Dus de Test wordt ook gebruikt voor de diagnose van autisme en het syndroom van Asperger.

De reden voor de slechte test resultaten bij mensen met autisme en testosteron is volgens de Britse wetenschappers ook: Autistische jongen voor de geboorte gemiddeld een hoger testosteron niveau dan die van niet-autistische jongens.

Verschillen tussen mannen en vrouwen bij mensen met autisme

Echter, als de hersenen van autistische vrouwen zich gedragen in relatie tot de autistische mannen? Om uit te vinden de onderzoekers zijn ongeveer 400 autistische mannen en vrouwen van de “de Geest Lezen in de Ogen”Test voltooid. Zij vonden dat Bij mensen met autisme zijn geen verschillen tussen mannen en vrouwen in het vermogen van de emoties van de ogen van andere mensen lezen – beide geslachten snijden vrij slecht en hebben een zeer ‘mannelijke hersenen”. De vergelijking met de controle groep van niet-autistische proefpersonen toonde aan dat Het verschil tussen de test-resultaten bij autistische en niet-autistische vrouwen is significant groter dan tussen de testresultaten van autistische en niet-autistische mensen.

Je maakt de “de Geest Lezen in de Ogen Test

Hoe is het met uw vermogen, de emoties van het lezen van de andere uit hun gezicht? In de praktijk Vita gallery, kunt u de “de Geest Lezen in de Ogen”Test en ontdek of je meer man of vrouw hersenen, of zelfs autistische eigenschappen – klik hier.

Geef een reactie

Scroll To Top